Sviluška - neviditelná pohroma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.144 (?), 21.10.2013 10:40
Nic proti Chemture, ale to je nejaka registracni autorita ci databaze na pripravky? Pokud je uveden v agromanualu, tak tu registraci (na zeleninu a jahody) jiste ma, muze tam byt nejaky preklep, ale cele to urcite spatne nebude. J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.144 (?), 21.10.2013 14:35
Chemtura je uvedena jako registrant - registrant neni totez co registracni autorita. Tak asi na svych strankach neuvadeji udaje o registraci pripravku, stranky slouzi zrejme k jinym ucelum. Nevim, proc by to melo byt obracene a jak obracene ? Vy jste nejaky neduverivy (a taky obracene, proc neduverujete udajum v agromanualu?) J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 4.3 (?), 21.10.2013 17:28
Nevim co chcete slyset. Nejlip si dany pripravek koupit (nebo nekde v maloobchode prohlednout) a podivat se na pribalovy letak, kde by mely byt udaje platne pro nasi republiku (v jinem state to muze byt jinak). J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 4.3 (?), 21.10.2013 18:06
Psal jsem tady, ze jsem nalezl registraci v nemecke databazi - jahody s OL 1 den (zeleninu jsem tam nehledal, ta je v jine databazi). Takze v Nemecku je to registrovano uplne stejne jako u nas (do jahod, pravdepodobne i pro zeleninu). Tak opravdu nevim oc Vam jde, kupovat a pouzivat to nemusite. J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.144 (?), 21.10.2013 14:51
Objevil jsem dnes nahodou novy eshop na pripravky lacnepostreky.sk, meli by tam mit male baleni Signum, Stomp. Cena zasilky 0-2kg - 70 Kc. J.R.
|
|
|
|
|
|
|
|