štíhlé vřeteno
|
|
|
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?) 4.3.2013 16:45
to je zajímavé ohýbadlo! no vidět to ještě v praxi
Jinak už mám ořezáno a vytvarováno, vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem dal vrut do kůlu, ale ne celý a díky tomu jsem motouzy-takové černé, jsou lepší, vedl až k letorostům, myslím, že je to vcelku solidní a jsem prozatím spokojen, čas vše ukáže
Jinak hrušně jsou již narašené - alespoň vrcholové pupeny
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wimpi - Diamantový Zahrádkář (2112) - 44.75 (?), 4.3.2013 12:40
To je zvláštní otázka, pane mičurinče. Mohu vás ubezpečit, že na vyvazování větví žádná univerzální a všeobjímající pomůcka neexistuje. Je to obvykle dílo improvizace a vlastní kerativity. Můžete k tomu použít nejrůznější provázky, elastické pásky, drátky, dráty, tyčky, rozpěrky, háčky, kolíčky, závaží, a já nevím co ještě, fantazii se meze nekladou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 59.254 (?), 4.3.2013 15:11
Zatím jsem si vždy hrál jen s provázky. Letos budu poprvé zkoušet plastové fixační sponky - sám jsem zvědav. Zadejte do vyhledávače ASTFIX I/II. V jednom zajímavém e-shopu z Náměšti nad Oslavou je mají.
Zdraví Mitwoch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mičurinec - Diamantový Zahrádkář (3092) - 93.3 (?), 4.3.2013 16:45
to je zajímavé ohýbadlo! no vidět to ještě v praxi
Jinak už mám ořezáno a vytvarováno, vyřešil jsem to nakonec tak, že jsem dal vrut do kůlu, ale ne celý a díky tomu jsem motouzy-takové černé, jsou lepší, vedl až k letorostům, myslím, že je to vcelku solidní a jsem prozatím spokojen, čas vše ukáže
Jinak hrušně jsou již narašené - alespoň vrcholové pupeny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|