Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic
|
|
 |
 |
host - 22.8 (?) 22.10.2012 11:39
Dobrý den, i já bych ráda přispěla svou troškou do mlýna, protože pan Pešek si opravdu za svou práci chválu zaslouží. S jeho školkou máme jednoznačně pozitivní zkušenost - minulý rok na podzim jsme si u něho objednali pět stromků. Přišly nám někdy v půlce listopadu, dobře zabalené a v perfektním stavu, všechny krásně rostou. Letos jsme hned 6.10. objednali další várku:)
Pro všechny netrpělivé: nedělejte si starosti, když vám stromky nepřijdou týden po odeslání objednávky. Je potřeba si uvědomit, že těch objednávek je od začátku října, kdy je zveřejněna aktuální podzimní nabídka, asi obrovské množství a že se ve školce v tuto roční dobu nezastaví..a listopad je pro výsadbu ideální.
Těší mě, že se najdou lidé, kteří se tak poctivě věnují zachování a množení starých ovocných odrůd, je to záslužná činnost.
Martina Dědková
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 252.92 (?), 2.1.2011 15:02
Dobrý den,
s touto školkou mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždy informují o odesílání, pokud odrůda již není navrhnou podobnou. Ačkoliv p. Peška osobně neznám, vždy jsem se k němu dovolal a vždy mně odpověděl na e-mail. Všechny stromky rostou velmi pěkně. Naše zahrada byla plná starých odrůd a jsem rád, že dle obrázku mohu opět obědnat nové stromky, u kterých vím, že tu více jak 70 let rostly..
Karel Holešovský
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 147.92 (?), 2.1.2011 15:50
Taky se připojím se svojí dobrou zkušeností s touto firmou. Ještě nikdy jsem se nesetkala s tak pečlivým a dokonale promyšleným balením. Jen díky tomu přežila loňská zásilka od nich, ačkoli na poště prošla nejspíš zemětřesením, baly byly vysypané a dokonce uvnitř balíku rozdrcený šípek na růži. Přesto všechno přežilo a zakořenilo, takže se těším, že na jaře bude vše v pořádku, a panu Peškovi děkuji. Hanča
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 12.4 (?), 12.10.2011 22:16
Dobrý den
zkušenost mám velmi dobrou. Mám od nich mj. třešeň Kordia (jde velmi dobře) a pár dalších stromků. Jelikož sám neumím roubovat, tak jsem dovezl p. Peškovi rouby na vypěstování stromků odrůd, které mám doma a potřebuji obnovit a nikde neseženu v obchodě (McIntosh, Breuhahnovo, Jonatan). Jsem rád, že se někdo dal na obnovu starých odrůd.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 40.135 (?), 3.1.2011 9:23
Zdravím. Přes net jsem neobjednávala, byla jsem tam přímo v rámci exkurze, i ve školkách. Nakoupila jsem zimolezy, do budoucna plánuji i stromky.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 22.181 (?), 3.1.2011 16:26
Maximální spokojenost!!! Už mám od něj několik stovek stromku a uhyn je tak 2-3 ze sta...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 62.48 (?), 24.5.2011 6:20
Protože jsem osazovala nově zahradu cca 1300m2, objednávala jsem loni na podzim a letos na jaře nejen u p. Peška, takže mohu porovnávat, p. Pešek je velice vstřícný, stromky a keře, rostliny jsou v perfektním zdravotním stavu, nepoškozené, a po zasazení okamžitě rostou, kvetou, plodí. Je vidět, že p. Pešek ty rostliny má opravdu rád a rozumí jim, nejde mu jen o rychlý výdělek, což je v dnešní době výjimka. Jezibaba9.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 22.8 (?), 22.10.2012 11:39
Dobrý den, i já bych ráda přispěla svou troškou do mlýna, protože pan Pešek si opravdu za svou práci chválu zaslouží. S jeho školkou máme jednoznačně pozitivní zkušenost - minulý rok na podzim jsme si u něho objednali pět stromků. Přišly nám někdy v půlce listopadu, dobře zabalené a v perfektním stavu, všechny krásně rostou. Letos jsme hned 6.10. objednali další várku:)
Pro všechny netrpělivé: nedělejte si starosti, když vám stromky nepřijdou týden po odeslání objednávky. Je potřeba si uvědomit, že těch objednávek je od začátku října, kdy je zveřejněna aktuální podzimní nabídka, asi obrovské množství a že se ve školce v tuto roční dobu nezastaví..a listopad je pro výsadbu ideální.
Těší mě, že se najdou lidé, kteří se tak poctivě věnují zachování a množení starých ovocných odrůd, je to záslužná činnost.
Martina Dědková
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 201.155 (?), 7.3.2022 10:22
Právě jsem koupil Amsdenovu broskev na podnoži st. Julien. Jsem spokojen, stromek krásný a opravdu velký, žádné špičáky co mají kmínek 30 cm nad zemí, jak se často vidí jinde.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |