Příspěvky uživatele - 252.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světle zelené až žluté listy, 11.5.2013 Obsahuje fotku
Děkuji za info, obrázek na foťaku vypadal jakž takž. Divné je, že některé větve jsou suché, některé mají listy sytě zelené a některé tyto světlé. Stejnak asi půjdou pod pilu.. Ty suché větve asi neobrazí.. Karel H.
Světle zelené až žluté listy, 10.5.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos se mně na 3 slivoních objevily na celých haluzích světlezelené až žluté listy - vždy celá větev. Pouze sytě zelené jsou žilky. Některé větve jsou bez listí, pouze květní pupeny jakoby chtěly vykvést, ale neměly sílu. Odruda... celý příspěvek >
Liquid gel nor, 9.6.2012
Zdravím, koupil jsem Liquid gel nor proti hryzcům a krtkům. Je účinný, ale otrávení hlodavci jsou nacházeni na povrchu. Náš pes nástrahu nežere, ale bohužel občas otráveného hlodavce donese. Nikde jsem se ale nedočetl, jestli otrávený... celý příspěvek >
Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic, 2.1.2011
Dobrý den, s touto školkou mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždy informují o odesílání, pokud odrůda již není navrhnou podobnou. Ačkoliv p. Peška osobně neznám, vždy jsem se k němu dovolal a vždy mně odpověděl na e-mail. Všechny stromky rostou velmi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika