|
Příspěvky uživatele - 252.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Světle zelené až žluté listy, 11.5.2013  Děkuji za info, obrázek na foťaku vypadal jakž takž. Divné je, že některé větve jsou suché, některé mají listy sytě zelené a některé tyto světlé.
Stejnak asi půjdou pod pilu.. Ty suché větve asi neobrazí..
Karel H.
|  | Světle zelené až žluté listy, 10.5.2013  Dobrý den,
letos se mně na 3 slivoních objevily na celých haluzích světlezelené až žluté listy - vždy celá větev. Pouze sytě zelené jsou žilky. Některé větve jsou bez listí, pouze květní pupeny jakoby chtěly vykvést, ale neměly sílu. Odruda... celý příspěvek > |  |
|  | Liquid gel nor, 9.6.2012 Zdravím,
koupil jsem Liquid gel nor proti hryzcům a krtkům. Je účinný, ale otrávení hlodavci jsou nacházeni na povrchu. Náš pes nástrahu nežere, ale bohužel občas otráveného hlodavce donese. Nikde jsem se ale nedočetl, jestli otrávený... celý příspěvek > |  | Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic, 2.1.2011 Dobrý den,
s touto školkou mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždy informují o odesílání, pokud odrůda již není navrhnou podobnou. Ačkoliv p. Peška osobně neznám, vždy jsem se k němu dovolal a vždy mně odpověděl na e-mail. Všechny stromky rostou velmi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|