Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 186.164 (?), 16.4.2019 19:21
To bude ono. Podle fotek z netu je jí dost podobná. Už jsem je našla i na hrušni. Po bližším prozkoumání ta jabloň nevypadá vůbec dobře. Snad takový masový útok těch malých pažravek přežije. Děkuji za pomoc!
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 117.245 (?), 5.6.2019 16:12
pokud se nepletu tak tahle potvůrka napíchne výhon a pote tento výhon uvadne dobře jste udělala.nerad broučky hubím ale krom slunéčka a škvora kteří pojíédají mšice toho zas tak moc na jabloni užitečného neleze
|
|
 |
|
 |
 |
|
Daník - Zlatý Zahrádkář (789) - 186.2 (?), 16.4.2019 8:37
Niekedy ma trochu zamrzí, že veľa ľudí zahubí všetko naokolo
Mám stejný názor, proti škůdcům bojuji v případě, že hrozí znatelné poškození úrody. Nezapomínejte, že postřiky jsou do určité míry také fytotoxické a zlikvidují zpravidla i predátory, takže za 14 dní bude škůdců třeba více. Přirozenou "imunitu" rostlin tvrdá chemie nepodpoří.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Daník - Zlatý Zahrádkář (789) - 49.18 (?), 1.5.2019 21:51
Dnes přestalo pršet, tak Mythos+Zato. Ještě asi jeden postřík, Tercel a končím. Ono totiž není co stříkat. Z nerezistentů mám především 3 stromy Jonagoldů a ty po loňském přeplození a nedostatečné probírce letos nasadily jen pár sporadických květů a ty ještě zbaštil jindy přítel květopas. Zatím docela řádí padlí, trochu jsem ho podcenil.
Ve sklepě mám ještě nějakou bedýnku pořád výborných Jonagoldů a Topazů, tak suším křížaly...
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|