Meteor

host - 168.30 (?)
5.1.2025 17:40
Myslim, ze odroda megumi sa pouziva v slachteni koli dlhej skladovatelnosti, chut je udajne podpriemerna.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1730) - 165.146 (?), 29.9.2024 10:05

Meteor - 2024 - štíhlé vřeteno

Stromek roste (M26) po výsadbě velmi dobře, pěkně se rozvětvuje tenkými a dlouhými letorosty. Letos ukázal první plody.Čekal jsem plody trošku větší ale je to premiera.Omlouvám se za nepovedenou fotografii.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Meteor
Meteor

Mičurin II - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1730) - 165.146 (?), 5.1.2025 16:31

Před týdnem jsem ochutnal Meteor z nového stromku.Vynikající chuť, šťavnatost s příjemnou dužninou.Říkal jsem si kdo dodal do klasického opylení tyto skvělé vlastnosti.Melrose znám avšak vylepšení zařídilo zřejmě jablko Megumi.Moc informací se o něm zjistit nedá ale je to kříženec Ralls Genet x Jonathan.Vyšlechtěn v Japonsku v minulém století.Komerčně se asi moc neprosadil pro plody menší až střední velikosti.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

host - 168.30 (?), 5.1.2025 17:40
Myslim, ze odroda megumi sa pouziva v slachteni koli dlhej skladovatelnosti, chut je udajne podpriemerna.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10336) - 70.240 (?), 6.1.2025 13:40

Jeden plod Meteoru jsem v minulosti měl a připadal mi sladký a lahodný poměrně záhy po sklizni. Ale to je jen jedna dávnější zkušenost. Spíš se mi tady podaří občas sklidit pěkné a chutné Melrose než Meteor. O ten Rubimeg (Megumi x Rubín) jsem vůbec zájem neměl, ale nakonec ta chuť je také zajímavá, vůbec se nezdála rubínová. Možná, že Megumi sám o sobě dobrý není, jak píše pán ze Slovenska, ale dokáže v křížení vykouzlit netradiční příchuť.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY15:02
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY15:01
Nová stodola6.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?30.12.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika