Prostokořené stromky - zima
|
|
|
|
 |
 |
|
bunny - Zlatý Zahrádkář (813) - 67.176 (?) 9.12.2017 11:43
PP: pýtam sa tu preto, lebo keď napíšete že stromčeky celkom určite, alebo s najväčšou pravedopodnosť takto uskladnené neprežijú zimu, tak tie koše budem robiť kľudne aj do noci a sadiť budem kľudne aj v noci pri čelovke alebo inom svietidle... a pýtam sa práve preto, aby mi niekto napísal, že neskorší termín výsadby až taký problém nebude aby som sa s tým teraz nemusel ponáhľať. v prípade, že niečomu ešte nerozumiete, tak sa kľudne pýtajte, vám PP to rád vysvetlím, ako už veľakrát predtým.
edit: a tú blbú otázku dávam preto, lebo jediný stromček, ktorý sa mi neprijal bola čerešňa zasadená minulý rok na jeseň pred mrazmi, všetky ostatné stromy z jarnej výsadby sa ujali, preto mám trochu obavu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 236.1 (?), 9.12.2017 19:36
Ak by sme sa mali baviť o lokalitách kde bývajú zimné teploty bežne medzi -25-30°C, tu je namieste otázka či tam broskyne alebo marhule má zmysel vôbec pestovať.
Samozřejmě, že nemá! Jenomže u Vás v Podunají nepoznáte ten pocit, když návštěva uvidí obsypaný stromek a zvolá "Tak krásné broskve a tady - vždyť všichni říkají, že to nejde! Smekám..." Co na tom, že to uslyšíme 1x za 3 roky..
Když se zamyslíme, má smysl doma pěstovat brambory, mrkev nebo cibuli?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |