Begonie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lotte - (7) - 20.122 (?), 9.9.2009 7:33
Obrázky mých begonii. Zdraví Lotte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jablíčko - (29) - 172.4 (?), 15.2.2010 11:12
Dobrý den, včera jsem si koupila hlízy begonií a teď nevím kdy s nimi do hlíny.. Mám je nejdříve dát do misky s vodou, aby nabobtnaly? Třeba přes noc? Nebo je mám jen "posadit" do truhlíku s vlhkou zeminou a nechat narašit a poté zasadit? Nebo je snad můžu hned posadit do truhlíku, ve kterém budou v létě a trochu přihrnout zeminou - 2díly obyč.+1díl rašeliny a jemně zalévat? Je tu tolik názorů, pořádně jsem ale nepochytila kdy s nimi do země.. Děkuji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beata H. - (2) - 171.187 (?), 27.4.2010 1:09
Begonie pěstují už léta, vždy je nechávám v květináči v zemině, a krásně přezimují na studeném schodišti.Na jaře hlízy přesadím, a kvetou jak šílené, až do prvních mrazíku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 80.229 (?), 14.8.2010 15:54
Dobrý den Lotte, begónie máte překrásné, já jsem si taky jednu poprvé koupila je to ta bez názvu aspoň podle listů, pořád byla krásná a hodně kvetla, teď visí schlíple na listech se objevily nějaké diry, zřejmě ji něco žere, ovšem nic jsem nenašla, tak jsem ji včera postříkala biooilem, ale dnes se mi zdá, že je to ještě horší. Dokázala byste mi prosím poradit, jo a na listech jsem objevila plesnivé skvrnky, tak jsem některé otrhala a taky proto jsem ji postříkala.Díky Jarka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|