Záleží hlavně na vývoji počasí. Pokud budou ideální podmínky a žádný tlak chorob tak se stříkat nemusí, pokud bude takové počasí jako vloni (u mne totální kolaps rezistentních odrůd stolní révy) tak možná nepomůže ani postřik. Já osobně sázím na prevenci a postříkám.
Dobrý den, koupil jsem rezistentní odrůdy angreštu (Invicta, Prima,Karát a Remarka) myslel jsem, že je nemusím ošetřovat postřikem, ale někde jsem četl, že by bylo vhodné i tyhle postřikem ošetřit.Pokud ano, čím a kdy.Díky Zdenek
Mám je vysazeny na velmi sluném stanovišti.Slunce tam svítí od rána do večera.Nechci nic zanedbat máme angrešt atd velmi rádi.Rodiče se jich kdysi kvůli padlí zbavili.Byli to nádherné a hodně plodící stromky.
Letos jsem je vysadil na nově koupené zahradě, ty stejné jsem koupil i rodičům, souhlasili že je znova zkusí pěstovat.
Záleží hlavně na vývoji počasí. Pokud budou ideální podmínky a žádný tlak chorob tak se stříkat nemusí, pokud bude takové počasí jako vloni (u mne totální kolaps rezistentních odrůd stolní révy) tak možná nepomůže ani postřik. Já osobně sázím na prevenci a postříkám.