Tak podle vašich rad jde asi o ladoničku, má málo listů, nevoní, květy měly ty 3 cm a rostliny byly vysoké cca 18 cm. Teď už je moc zkoumat nemůžu, protože odkvetly Díky za určení.
Tak podle vašich rad jde asi o ladoničku, má málo listů, nevoní, květy měly ty 3 cm a rostliny byly vysoké cca 18 cm. Teď už je moc zkoumat nemůžu, protože odkvetly Díky za určení.
Ještě bych zkusil květiny přihnojit Cereritem.nebo jiným plným hnojivem, ale zas tak, aby se nespálily.Ladoničkám to neublíží a hyacint zesílí a bude kvést ve své běžné podobě.Ještě drobná připomínka.Ladonička byse v zanedbané zahradě mnohem více rozšířila samovýsevem. pH
Je to určitě hyacint.Mě teď kvete na zahrádce přesně to samé, co Vám! Má sedum kvítečků,"šoupla" jsem tam vloni cibulku hyac.,který jsem dostala v květníčku.Je to takový chudáček, ale krásně voní.B.
To hycint není, ani malý druh, ten jsem letos vypěstovala v lila... neměl by takhle úzké listy. Hlasuji pro tu ladoničku. Mám ji na zahrádce také vedle potůčku, drží se tam asi 15 let a vypadá přesně takhle. Cibulovinka.