Příspěvky uživatele - Anna7

Kočky v zahradě, 18.7.2010
Dobrý den, ráda bych se přidala do diskuze. Kočka je šelma a loví. Ano i kočička, dobře živená „která by ani mouše neublížila“ zabije a někdy zblajzne nějakého toho tvorečka, když jí dáme příležitost. Ptáče vyletující z hnízda je snadným... celý příspěvek >
Pomozte určit jarní květinu, 2.5.2010
Tak podle vašich rad jde asi o ladoničku, má málo listů, nevoní, květy měly ty 3 cm a rostliny byly vysoké cca 18 cm. Teď už je moc zkoumat nemůžu, protože odkvetly  Díky za určení.
Zázraky v zahradě, 30.4.2010 Obsahuje fotku
Moc se mi toto vlákno líbí, přidávám obrázek ježka. Hezký den všem:)
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010
Díky za určení:)
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010
Taky mi to připomínalo hyacint. Vyrostl na zahradě, o kterou se nikdo po léta nestaral, tak třeba zplaněl, nebo tak něco...
Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, kdo pozná jarní cibulnatou květinu na fotografii...? Předem děkuji.
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 30.3.2010
Ráda bych se přidala k chvále na pana Basíka. Na mé dotazy a požadavky ohledně termínu dodání vždy velmi rychle a ochotně odpověděl. Termín dodání jsem tedy věděla předem (ještě že tak, protože Česká pošta je strašidelný podnik) a mohla jsem si... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 14.2.2010
Taky číhám na jaro, obklopena primulkami, řeřichou a kelímky od jogurtů naplněnými zeminou a semínky:) Aspoň že pokojovkám už rostou nové listy. Těším se na jarní fotky, třeba někdo narazí na rozkvetlou lísku či jívu:)
Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010
Díky moc za rady a názory. Nic vzácného to asi není, ale jablka má zdravá a dobrá, tak mu dám ještě šanci a budu prořezávat.
Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím poraďte, jak (a kdy) prořezat tuto jabloň. Chtěla bych, aby byl stromek asi o třetinu nižší a aby alespoň trochu plodil  Bojím se, že ho nešetrným zásahem zmrzačím či zahubím. Díky moc za radu.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika