|
Kočky v zahradě, 18.7.2010 Dobrý den, ráda bych se přidala do diskuze. Kočka je šelma a loví. Ano i kočička, dobře živená „která by ani mouše neublížila“ zabije a někdy zblajzne nějakého toho tvorečka, když jí dáme příležitost. Ptáče vyletující z hnízda je snadným... celý příspěvek > |  | Pomozte určit jarní květinu, 2.5.2010 Tak podle vašich rad jde asi o ladoničku, má málo listů, nevoní, květy měly ty 3 cm a rostliny byly vysoké cca 18 cm. Teď už je moc zkoumat nemůžu, protože odkvetly Díky za určení. |  |
|  | Zázraky v zahradě, 30.4.2010  Moc se mi toto vlákno líbí, přidávám obrázek ježka. Hezký den všem:) |  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Díky za určení:) |  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010 Taky mi to připomínalo hyacint. Vyrostl na zahradě, o kterou se nikdo po léta nestaral, tak třeba zplaněl, nebo tak něco... |  | Pomozte určit jarní květinu, 23.4.2010  Dobrý den, kdo pozná jarní cibulnatou květinu na fotografii...? Předem děkuji. |  | Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 30.3.2010 Ráda bych se přidala k chvále na pana Basíka. Na mé dotazy a požadavky ohledně termínu dodání vždy velmi rychle a ochotně odpověděl. Termín dodání jsem tedy věděla předem (ještě že tak, protože Česká pošta je strašidelný podnik) a mohla jsem si... celý příspěvek > |  | Číhání na jaro, 14.2.2010 Taky číhám na jaro, obklopena primulkami, řeřichou a kelímky od jogurtů naplněnými zeminou a semínky:) Aspoň že pokojovkám už rostou nové listy. Těším se na jarní fotky, třeba někdo narazí na rozkvetlou lísku či jívu:) |  | Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010 Díky moc za rady a názory. Nic vzácného to asi není, ale jablka má zdravá a dobrá, tak mu dám ještě šanci a budu prořezávat. |  | Řez zanedbané jabloně, 1.1.2010  Dobrý den, prosím poraďte, jak (a kdy) prořezat tuto jabloň. Chtěla bych, aby byl stromek asi o třetinu nižší a aby alespoň trochu plodil Bojím se, že ho nešetrným zásahem zmrzačím či zahubím. Díky moc za radu. |  |
|  |
 |
|