Jsem na tom stejně, taky mám pouze 3- letou zkušenost. Pokaždé mi česnek "vyrostl" tak, že měl pouze jeden stroužek, ale je fakt, že jsem jen zkoušela zda vůbec vyroste. Loni jsem ho zasadila mezi jahody a k mé velké radosti konečně klasický česnek což mě navnadilo a zakoupila jsem opět sadbu Dukát. Mořím sulkou, ale nevím zda je to k něčemu dobré. Letos zjara jsem rozsadila vyrašený česnek, který rok předtím nebyl sklizen, protože mi zaschnul a já už ho potom nenašla. vysadila jsem ho bez moření kolem záhonu (prý má odpuzovat slimáky, ale to se mi moc nepotvrdilo) taky vyrostl, ale opět klasicky mizerný, ale teď už vím, že je to spíš půdou než mořením, protože ten mezi jahodama byl v lepší půdě. Letos jde opět k jahodám tak doufám, že příští rok bude stejně pěkný jako letos. No a namořím, protože ještě pořád mám zbytek sulky tak ať ji vypotřebuji.
P.S. Zaznamenala jsem na stránkách Semo, že mají novou odrůdu česneku, má někdo koupeno? Chtěla jsem si koupit, ale měli vyprodáno a teď už mám ten Dukát tak už nic kupovat nebudu, ale zajímalo by mě, pokud bude někdo tuhle odrůdu sázet, jaká byla spokojenost.