Zežloutnutí listů
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
Škůrek Miroslav - (30) - 40.193 (?), 10.6.2009 3:13
Děkuji, nevěřil jsem, že budete s odpovědí tak rychlý, je vidět, že tento web tu máte "pod palcem".Zítra ji hned stříknu.Víte, já zasadil sad švestek a při té příležitosti do volného místa jsem dal ty dvě broskve, protože jich mám hrozně rád.Ač jsem z jihu Moravy, kde by měly mít dobré podmínky, pěstování broskví bude pro mě asi velkej oříšek.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Škůrek Miroslav - (30) - 40.193 (?), 10.6.2009 3:41
No, teď jsem si přečet víc příspěvků, hlavně ten o hnojení, kde píšete i vy a musím říct, že jsem tak zastrašen, co všechno broskev chce, že uvažuji, že na podzim jak se říká "pudou" a místo nich dám něco jiného.Na toto nemám opravdu nervy.Přeci ale děkuji za radu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 162.1 (?), 16.6.2009 19:00
Tak přesné takhle vypadá i moje broskev, nemám ji nijak přivázanou, takže v tom to asi nebude.Přečetl jsem dost literatury a opravdu to vypadá na nedostatek dusíku.Před čtrnácti dny jsem koupil NPK a granulovaný kravský hnůj, okolo stromu jsem udělal do země klacíkem dírky a od každé jsem tam trochu nasipal.Nevím jestli to bude mít nějaký efekt, ale už jsem byl bezradný.Taky jsem si nechal udělat pH půdy, mám 7,3.Prý to také není dobré.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
zeuwicka - (17) - 207.34 (?), 19.6.2009 7:39
Dobrý den, moc prosím o radu. Na broskvi Red Haven mi už asi měsíc žloutnou a opadávají listy. Není to zatím žádná katastrofa ale počet žlutých listů se zvyšuje. Poradí mi prosím někdo, co jí chybí? Některé listy žloutnou celé naráz, některé z půlky a pak zežloutnou celé. Děkuji předem za odpověď.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 147.233 (?), 20.6.2009 15:45
Tady mi to připadá normální
|
|
 |