|
Příspěvky uživatele - 162.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nakládačky do skleníku, 24.9.2009 Prosím, existuje nějaká odrůda nakládaček, ketré by se mohly pěstovat ve skleníku? |  | Zežloutnutí listů, 18.7.2009 Před měsícem (16.6.) jsem v příspěvku psal, že jsem do země okolo broskve udělal díry a do nich nasipal NPK a granulovaný kravský hnůj.Teď po měsíci musím konstatovat, že to přineslo mnoho dobrého-žluté listy zezelenaly a konečně broskev začala... celý příspěvek > |  |
|  | Lilie?, 18.6.2009 Dobrý den, prosím o radu, asi před čtyřmi roky jsem dostal hlízy prý "zlaté lilie".Zasadil jsem je, každý rok na jaře vyrazí několik listů a to je vše.Zasadil jsem je asi 5 cm pod zem, ale časem se "vyklubaly"ven, takže teďˇ... celý příspěvek > |  | Zežloutnutí listů, 16.6.2009 Tak přesné takhle vypadá i moje broskev, nemám ji nijak přivázanou, takže v tom to asi nebude.Přečetl jsem dost literatury a opravdu to vypadá na nedostatek dusíku.Před čtrnácti dny jsem koupil NPK a granulovaný kravský hnůj, okolo stromu jsem udělal... celý příspěvek > |  | Uschynanie plodov malin, 15.6.2009 To by zajímalo i mně, mám stejný problém.Jarda |  | Mulčování malin, 9.6.2009 Díky za Vaše názory, kopřivy v malinách nemám, svlačec se občas objeví.Měl jsem spíš strach, aby ch neublížil malinám.Ještě jednou dík.Jarda |  | Mulčování malin, 8.6.2009 Mám problém s plevelem v záhonu s malinami, chtěl bych je zamulčovat, ale kůra by byla drahá-je to velký záhon.Mám ale možnost dřevěných hoblin, šlo by jimy maliny zamulčovat?Díky za odpovědˇ.Jarda |  | Problémy s broskvoní, 8.6.2009 Mám 8 let starou broskvoň,je jenom 1,5 m vysoká, protože vůbec nepřirůstá-ročně tak 15cm.Listy jsou světle zelené, potom začnou žloutnout a červenatět (není to kadeřavost).Plodů je tak 15 a dost malé.Pěstuji ji na jižním svahu (kaskády),půda má Ph... celý příspěvek > |  | Brouk v jezírku, 1.2.2009 Ďekuji, mám co studovat |  | Brouk v jezírku, 1.2.2009 Já jsem to špatně napsal, mě něco žere ty malé po vytření.Dvě velké uhynuly letos a také nevím proč.Žádné příznaky na nich nebyly vidět.Jinak dík za odpověď´ |  |
|  | Brouk v jezírku, 1.2.2009 Zdravím všechny jezírkáře.Mám také menší jezírko vlastní výroby a doslova bují životem.Bylo v něm pět větších karasů, které se namnožili loni v létě.Jenže jak přibývali na váze, tak ubýval jejich počet a z pěkného hejna jich na podzim zbylo asi... celý příspěvek > |  | Plíseň v mulčovací kůře, 12.10.2008 Díky všem za reakci. Já bych to nejradši "nechal být", a doufal, že to samo vzpamatuje, ale už jsem koukal, že se to šíří na vřesy, je to pod dřevinami, mám jen obavy, aby se to na ně nedostalo. Nejradši bych to alespoň částečně eliminoval... celý příspěvek > |  | Plíseň v mulčovací kůře, 12.10.2008 Dobrý den, prosím o pomoc:
Na konci sprna 08 jsem dokončil zahradu. Mám oblast dřevin, trav a vřesů, spolu s kameny - vše zasypáno mulčovací kůrou od fi. Florcom. Objevil jsem, že pod svrchní částí kůry je všude nějaká plíseň či co, bílé barvy.... celý příspěvek > |  | Obnovení trávníku, 18.7.2008 "Chemického alího" jsem volil proto, že není trávník jako trávník. Toto slovo jsem uváděl v úvozovkách. Jednalo se o témeř o samé plevele, pampelišky, mechy, atd... o trávník je vlastně vůbec nejednalo.. a nechtěl jsem riskovat, že se... celý příspěvek > |  | Obnovení trávníku, 18.7.2008 Zdravím znalce v oboru!
Před domem chci obnovit trávník. Provedl jsem likvidaci původního "trávníku" pomocí Roud-Up, zavedl hadice pro závlahu a dneska i celý ryl. Chtěl bych se zeptat, jak dále bych měl postupovat. Napadlo mě, že bych... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|