Rozkvétání broskvoní
|
|
 |
 |
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10414) - 70.240 (?) 14.4.2015 18:26
V seriálu Byl jednou jeden dům, přišli synové po okupaci za otcem, poradit se, co udělat, aby za svoji vlasteneckou činnost nepřišli o firmu. Otec stále nechápal, co by měl podle nich udělat, až nakonec řekl: "Mám se snad zastřelit?" Napadlo mě to v souvislosti s těmi zvonkovitými, či miskovitými květy Suncrestu. Tam se to, zdá se, vyjasnilo a mimochodem náhrada za Suncrest je právě ta "nešťastná" Symphonie, kterou jsem zasadil po čtvrté a stále mně posílají Symphonii se zvonkovitými květy, které nemá mít. Ne, že bych se chtěl kvůli tomu zastřelit, ale stromky by chtělo, nikoliv házet za psem, ale za prodejci, kteří prodávají falešné zboží.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 192.76 (?), 14.4.2015 5:58
Tak jak se zdá, G.Čejka měl pravdu, že Suncrest má miskovitý typ květů. Všude po netu je, že má zvonkovitý květ - je to logické protože ani jeden z rodičů není ze skupiny Haven.
U mne zatím vše před květem, kromě nektarinky a Favority moretinni, obě mají miskovitý květ a již skoro kvetou. Syllitem jsem pře týdnem stříkal jabloně proti strupovitosti. Broskve jsem stříkal při nalévání pupenů kuprikolem, pak sulkou. Má smysl to ještě pro jistotu stříknout Syllitem?
Jan Kratochvíl
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10414) - 70.240 (?), 14.4.2015 18:26
V seriálu Byl jednou jeden dům, přišli synové po okupaci za otcem, poradit se, co udělat, aby za svoji vlasteneckou činnost nepřišli o firmu. Otec stále nechápal, co by měl podle nich udělat, až nakonec řekl: "Mám se snad zastřelit?" Napadlo mě to v souvislosti s těmi zvonkovitými, či miskovitými květy Suncrestu. Tam se to, zdá se, vyjasnilo a mimochodem náhrada za Suncrest je právě ta "nešťastná" Symphonie, kterou jsem zasadil po čtvrté a stále mně posílají Symphonii se zvonkovitými květy, které nemá mít. Ne, že bych se chtěl kvůli tomu zastřelit, ale stromky by chtělo, nikoliv házet za psem, ale za prodejci, kteří prodávají falešné zboží.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|