Redhaven
|
|
 |
 |
host - 212.49 (?) 6.8.2019 21:26
Včera Redhaveny ještě tvrdé a dneska se ukázalo slunce a strom se zničeho nic rozhučel včelami, vosami, velkými zelenými brouky. Jako mávnutím proutku plody změkly. Chuť výborná, plná, sladká, broskvová, méně kyselinek, RH jak má být. U pana Jiřího pro změnu chybí voda, reakce bude stejná. Mám pocit, že takovou trpělivost s počasím má jen Redhaven, proto je tak rozšířen. Na druhou stranu v lepších letech nedá lepší kvalitu. Na tu je navazující Fairhaven, ale už tu zase lije, ten si na slupku tolik prskat nenechá. V kýblu 150mm, bouřek jak za celých 5 let pozpátku a kousek na východ ani kapka, si asi někdo popletl čudlíky nebo tam nasávají či co. MH
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 168.21 (?), 6.8.2019 15:40
tak to beru zpět, když není čím zalévat právě v období postupného vybarvování a zrání plodů, pak nemůže úroda dopadnout nejlépe. Tak snad zítra zalejou. Walter
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 234.78 (?), 6.8.2019 21:23
Zdravím pan Jiří 1968, ako ste spokojný s Harlayne? Harlayne by malo dozrievať medzi Maďarskou a Bergeronom, aspoň tak sa to o ňom píše. Michal
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.21 (?), 5.8.2019 21:58
Sešly se mi na zahradě tři stromky Redhavenu a i když chuť plodů je znamenitá, k příjemně navinulé chuti Springcrestu mají daleko. Walter
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 212.49 (?), 6.8.2019 21:26
Včera Redhaveny ještě tvrdé a dneska se ukázalo slunce a strom se zničeho nic rozhučel včelami, vosami, velkými zelenými brouky. Jako mávnutím proutku plody změkly. Chuť výborná, plná, sladká, broskvová, méně kyselinek, RH jak má být. U pana Jiřího pro změnu chybí voda, reakce bude stejná. Mám pocit, že takovou trpělivost s počasím má jen Redhaven, proto je tak rozšířen. Na druhou stranu v lepších letech nedá lepší kvalitu. Na tu je navazující Fairhaven, ale už tu zase lije, ten si na slupku tolik prskat nenechá. V kýblu 150mm, bouřek jak za celých 5 let pozpátku a kousek na východ ani kapka, si asi někdo popletl čudlíky nebo tam nasávají či co. MH
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|