První broskvoně dozrávají
|
|
|
|
|
|
|
oivo - Bronzový Zahrádkář (92) - 166.45 (?) 14.7.2012 15:12
Tak experiment se nezdařil. Těch napadených plodů bylo víc, než jsem čekal, tak jsem je na jedné polovině několik stříkl Baycorem na druhé Horizonem. Před hodinou a teď už tam zase chč... Kdybych se blboun podíval na radar, mohl jsem si to ušetřit. Bude-li zítra příznivo fiknu celý stromek Horizonem.
Postřikem jablek nic nepokazíte. I.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosti&slavik - Diamantový Zahrádkář (1017) - 88.38 (?), 4.4.2013 12:53
V tomto zimním čase(pán premier promine-nečase)máme ještě trochu času popřemýšlet nad Mirkovou odrůdou "krásnajou něznámajou".Výhlašuji proto soutěž kdo se první strefí do černého-ještě lépe" - do červené odrůdy neznámé broskve, nebo kolik typů získá tá která odrůda.Myslím že Fenix i Earliglo můžeme vyloučit pro výrazně odlišné rozpoznávací znaky.Fenix jak už zaznělo od našeho známého-je více "tigrovaný než tato, a Earliglo ač by to některé soutěžící svádělo tipovat, tak zraje později, a nemá takovou vysoce intenzívní rozmytou červeň v pozdní fázi zralosti.Svoje tipy můžete přednést tady,za správnou odpověď vás trestat nebudeme,ale možná odměníme,...a možná také né.Svůj tip už mám, ale zatím si ho nechám pro sebe.Takže přednášejte,přednášejte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 144.60 (?), 19.7.2013 22:19
Mám také ranou broskvoň,která dozrává, ale každý druhý plod má prasklou pecku.Poradí někdo čím to je?
|
|
|
|
|
|
|
|