Kdy postřik proti kadeřavosti?
|
|
|
|
host - 156.64 (?) 24.3.2011 9:40
Dobrý den,
mohu se zeptat zda stav pupenů stromku na obrázku ještě umožňuje postřik Kuprikolem? Včera jsem broskve postříkal, ale potom jsem dostal pochybnosti, zda na Kuprikol již není moc pozdě?
Poslední dobou se kadeřavost dostavuje s železnou pravidelností a tak jsem postřik prováděl na podzim a letos před 14 dny, před odjezdem na dovolenou.
díky Honza
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.64 (?), 24.3.2011 9:40
Dobrý den,
mohu se zeptat zda stav pupenů stromku na obrázku ještě umožňuje postřik Kuprikolem? Včera jsem broskve postříkal, ale potom jsem dostal pochybnosti, zda na Kuprikol již není moc pozdě?
Poslední dobou se kadeřavost dostavuje s železnou pravidelností a tak jsem postřik prováděl na podzim a letos před 14 dny, před odjezdem na dovolenou.
díky Honza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 30.69 (?), 24.3.2011 20:53
Ano to máte pravdu, mělo by to být v ideálním případě naopak. Já ráno postříkal, ale když jsem večer procházel podrobně toto fórum, trochu jsem znejistěl, zda správně rozpoznám co se rozumí "rašením pupenů" (že Kuprikol může spálit rozvinuté pupeny vím) Takže se chci ujistit, zda jsem postupoval ještě správně a hlavně se poučit pro příště...:-)
Můžete se mi tedy někdo podívat na přiloženou fotku a napsat svůj názor zda pupeny na fotce nejsou již za hranicí kdy jim Kuprikol ještě neublíží?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.64 (?), 25.3.2011 1:53
Já koupil větší balení Kuprilolu, asi 0,5 kg kde byla odměrka s vyznačenou váhovou stupnicí. Když jsem do ní nalil vodu a zvážil, tak zhruba to odpovídalo, že 35g vody odpovídalo 25 g Kuprikolu, neboli 10 g je asi 15 ml. Snadvámto pomůže takto.
Honza
|
|
|
|
|
|
|
host - 245.32 (?), 18.11.2013 16:53
Dobrý den, už stříkáte proti kadeřavosti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.5 (?), 18.11.2013 20:31