Jaké ovocné stromky budete kupovat?
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 179.2 (?), 14.4.2023 23:18
No právě... tenhle člověk zamindrákovaný(nikoli zamindrákovaNEJ)nebude... ne, ne.Podle skladby slov, a interpretovaných myšlenek je to velmi citlivý jedinec, který má širší povědomí o vztazích, slušném chování, a většinou je nejen v reálu, neb i v internetovém světě(což se mě né vždy, přiznávám, podaří)praktikuje(viz oslovení paní, pane).Za to se Vám hoste - 232.16 ukláním.Velmi trefné bylo přirovnání k hýkavci, který ač 7000 postu, nic užitečného nepřinesl, mě to taky tak připadá.Ztotožnuji se s valnou většinou psaných myšlenek hosta - 232.16,i když možná napíše disclaimer.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 7.50 (?), 14.4.2023 14:30
taky proto rozmnožuju už jen to, co začne rychle plodit a na co se nemusí lézt po žebříku. A hlavně nesmím myslet na to, co s těmi mými stromky bude, až je budu muset natrvalo opustit. Walter
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 14.4.2023 14:55
Ale i tak je to všechno strašně časově náročné nehledě na druh podnoží a čím je člověk starší, tím rychleji ten čas letí.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 91.196 (?), 14.4.2023 15:14
S tím časem... zase to, co opakovaně děláme už nerveme na silu, jako cca ve třiceti, díky zkušenosti je kvantum vzniklého díla přibližně stejné, ale kvalita mnohem lepší . Zase bolavé rameno se tehdy ozvalo jen lehkým píchnutím, teď mnohdy nemůžu tričko-obzvlášť zpocené-stáhnout ze své kůže bez sakrů . Ale už jsem SMÍŘENÝ, že v budoucnu asi na momentálně sázené stromky nevylezu-byť by v jejich dospělosti unesli i víc, než mých léta ustálených 90 kilo a i s tím, že mladí mé sadařské vášni-snad jen zatím-nepropadají. Nevím kolik oběhů kolem naší ústřední Hvězdy ještě absolvuju-asi se zeptám Nervu, ti to plánují na 21 roků v důchodu max , SPCH.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.103 (?), 14.4.2023 15:52
s tím, že čas šíleně letí a život rychle utíká, mohu jen souhlasit. W.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|