Jaké ovocné stromky budete kupovat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 179.2 (?), 14.4.2023 23:18
No právě... tenhle člověk zamindrákovaný(nikoli zamindrákovaNEJ)nebude... ne, ne.Podle skladby slov, a interpretovaných myšlenek je to velmi citlivý jedinec, který má širší povědomí o vztazích, slušném chování, a většinou je nejen v reálu, neb i v internetovém světě(což se mě né vždy, přiznávám, podaří)praktikuje(viz oslovení paní, pane).Za to se Vám hoste - 232.16 ukláním.Velmi trefné bylo přirovnání k hýkavci, který ač 7000 postu, nic užitečného nepřinesl, mě to taky tak připadá.Ztotožnuji se s valnou většinou psaných myšlenek hosta - 232.16,i když možná napíše disclaimer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 7.50 (?), 14.4.2023 14:30
taky proto rozmnožuju už jen to, co začne rychle plodit a na co se nemusí lézt po žebříku. A hlavně nesmím myslet na to, co s těmi mými stromky bude, až je budu muset natrvalo opustit. Walter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 81.144 (?), 14.4.2023 14:55
Ale i tak je to všechno strašně časově náročné nehledě na druh podnoží a čím je člověk starší, tím rychleji ten čas letí.
|
|
|
|
|
|
|
host - 91.196 (?), 14.4.2023 15:14
S tím časem... zase to, co opakovaně děláme už nerveme na silu, jako cca ve třiceti, díky zkušenosti je kvantum vzniklého díla přibližně stejné, ale kvalita mnohem lepší. Zase bolavé rameno se tehdy ozvalo jen lehkým píchnutím, teď mnohdy nemůžu tričko-obzvlášť zpocené-stáhnout ze své kůže bez sakrů. Ale už jsem SMÍŘENÝ, že v budoucnu asi na momentálně sázené stromky nevylezu-byť by v jejich dospělosti unesli i víc, než mých léta ustálených 90 kilo a i s tím, že mladí mé sadařské vášni-snad jen zatím-nepropadají. Nevím kolik oběhů kolem naší ústřední Hvězdy ještě absolvuju-asi se zeptám Nervu, ti to plánují na 21 roků v důchodu max, SPCH.
|
|
|
|
|
|
|
host - 168.103 (?), 14.4.2023 15:52
s tím, že čas šíleně letí a život rychle utíká, mohu jen souhlasit. W.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|