sklalice modra je siran mednaty. Stary sadar asi moc neresil koncentraci a tak je docela pravděpodobné, že dával daleko více mědi než kolik si tam dáte když použujete Kupricol (to je taky na bazi medi). Takže kadeřavost se mu zřejmě vyhla obloukem.
Baycor běžně proti kadeřavosti používám, ale až při 2. nebo 3. postřiku (když je nástup jara dlouhý, chladný a deštivý). Má podobný hloubkový účinek jako např. Syllit nebo Delan. Není však na broskvoně oficelně zaregistrován.
Tak si to tady pročítám a chci taky něco dodat, jeden starý zahradník mě říkal jak dříve stříkaly tyto stromy modrou skalicí+vápno rozmýchat vodě a tímto postříkat tak někdo napište jestli to máte odskoušené díky.
sklalice modra je siran mednaty. Stary sadar asi moc neresil koncentraci a tak je docela pravděpodobné, že dával daleko více mědi než kolik si tam dáte když použujete Kupricol (to je taky na bazi medi). Takže kadeřavost se mu zřejmě vyhla obloukem.
Tak dnes na ostravsku po dloooouhé době první pěkný den, tak jsem mohl provést druhý postřik broskvoní proti kadeřavosti. Poprvé jsem dnes použil Sulku, tak jsem zvědav na výsledek.
Martin