Inka má v posledních letech plodů méně a jsou velké. Když jsem si prohlžel toto vlákno, tak větší úrodu měla v roce 2017. Nejsem si jist, ale Inka má růžovité květy a je možné, že nebudou tak odolné vůči mrazu v květu, jako Flamingo.
Výborně, paní Evo, a nic nebrání vysadit stromek znovu, paní Jano. Moje popraskané pecky napříč všemi odrůdami, pramení zřejmě z každoroční aplikace síranu amonného, později v sezóně kristalonu, a tím pádem možného nedostatku vápníku v půdě.
Inka má v posledních letech plodů méně a jsou velké. Když jsem si prohlžel toto vlákno, tak větší úrodu měla v roce 2017. Nejsem si jist, ale Inka má růžovité květy a je možné, že nebudou tak odolné vůči mrazu v květu, jako Flamingo.
Mam pravdepodobne Inku, ktoru mi predali z jukky ako Sunhaven. Sudiac podla miskovitych kvetov, aj male plody boli skor podlhovaste ako okruhle. Z asi 15 plodov po 2 krupobitiach a nieco poskodil aj obalovac, prezil jeden, ktory tesne pred dozretim napichol nejaky hmyz tak som ho odtrhol a polomakky ani nesiel od kostky. Ale uz kazdu chvilu dozreje neznamy velky semenac, tak snad si zamlsam konecne