Sundavillea Red - pěstování
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 104.17 (?), 30.5.2008 10:01
Tuto rostlinu pěstuji už několik let tak, že zimu tráví v zimní zahradě a přes léto je venku. Je hodně vzrůstná, takže ji mám na třech bambusových tyčkách asi 2 m vysokou a stříhám ji každý rok. Kvete nádherně červenými květy.
|
|
|
|
|
|
|
ivo krasny - (1) - 163.125 (?), 7.5.2011 0:48
...ahoj všem, prosím o radu, mám 3 pěkné rosliny už třetí rok a stále pekné, ale letos se jim nějak nedaří.Když jsem je přemístil ven na sluníčko ,začali se jim kroutit lístky, a stále se z toho nemohou dostat.
|
|
|
|
|
|
|
host - 47.250 (?), 26.6.2008 21:43
Koupila jsem si rostlinu loni, krasne kvetla, prezimovala velmi dobre, vyrazela stale nove slahouny, ted vypada velmi zdrave, ale nekvete, prestoze ji casto hnojim Krystalonem (plod a kvet). Poradi nekdo, co delam spatne? Sarka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 64.138 (?), 4.7.2008 13:58
Ahoj všem, také jsem si koupila tuto květinu někdy v březnu.Do zmrzlých jsem ji měla v obýváku za oknem, tedy v teple... ještě se topilo, potom jsem ji dala ven na terasu do polostínu a dnes má první rozkvetlý květ, je prostě úžasná, mám z ní velkou radost.I když je dražší, stojí to za to.Já ji koupila malou zelenou rostlinku s obrázkem jak kvete a potom našla toto fórum, kde se od Vás dozvěděla více.Takže se teď bojím jen zimy, zda ji přežije.Přeji nám všem pěstitelské úspěchy a zdravím, Jára.
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.8 (?), 12.7.2008 17:04
Ahoj kytičkářky! Sundavillku mám už třetím rokem. Na jaře ji normálně zasadím do záhonu a na zimu ji dám ve velkém škopku i s balem do verandy. V zimě je tam opravdu chladno, třeba i pět stupňů. Občas zalévám. Sice listy a výhony zasychají, ale to vůbec nevadí, ostříhám ji a ona znovu nasadí. Letos tedy kvete méně, minulé dva roky byla obalená květy a všichni kolemjdoucí ji obdivovali. Budu muset udělat radikálnější řez. Jinak ji taky hnojím červeným Kristalonem a jsme spokojené obě. Mám ji na místě, kde je dopoledne stín, ale celé odpoledne na ni svítí sluníčko. Tak přeji zahrádce zdar a sundaville zvlášť :-). Hanula
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.71 (?), 17.7.2008 7:49
Dobrý den, květinu prodáváme, rady jsou správné.Jen k tomu opadu listů-je to opadavá rostlinka, takže je to v pořádku.Na zimu se sestřihuje, může přezimovat i doma za oknem, na chodbě a podobně, jen méně zalévat. HEZKÉ LÉTO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|