Díky za povzbudivou radu ale nevím jestli jsem ji už neodepsala nadobro, protože ji zalévám hned jak zjistim suchou hlínu. Některé výhony jsou už bez šťávy. To bouganvillea je v pohodě. Dokonce jsem na ní objevila pučící lístky. Mám ji v prádelně se střídavou teplotou. Loni se mi podařilo vypěstovat novou z řízku ale dlouho mi nevydržela, asi jsem ji víc zalíla a tak to budu zkoušet letos znovu. Rozinka
Zdravím, nejlépe by bylo, dát ji do chladné místnosti (+5...+15 srupňů),možná i těch 15 už je moc.Já je schovával teprve dneska a jak bude trochu přes den hezky, tak je zase vystrčím ven(dnes to v noci vypadá na mráz).A chce světlé stanoviště.
ahoj všem taky jsem si koupila sundavile červenou.bylo to loni v září a od té doby mi vubec nekvete a ještě k tomu mi rostou daleko menší lístky než je na rostlině. poslední dobou mi začali i žloutnout listy kdo ví jak kytku zachranit prosím pomozte a poradtě mi. moc děkuji za rychlou odpověd
Ráda jsem se přiučila. Tuto květinu jsem dostala k narozeninám vloni. Letos jsem ji přesadila k opoře a představte si - k jaké! Když odkvetla Juka, tak jsem uřízla a očistila květní stvol a na něj omotala šlahouny Sundaville. Perfektně drží a vypadá to pěkně! Marta
dobry den v loni jsem si koupila sundaville red byla opravdu nadherna.podařilo se mi jí i přezimovat ale ted je taková divná má jen pár lístečku a už vubec nevipadá že by kvetla spíše stojí prosím pomozte mi jsem s toho neštastná už jsem uvažovala i o zakoupení nové rostlinky ale nemihu jí nikde sehnat, Budu vám velmi vděčná za každou radu děkuji
Dobrý den, právě jsem si pročetla vaše příspěvky a moc za ně děkuji. Je skvělé mít internet a dozvědět se co právě potřebujete. Před časem jsem se dočetla, že tato krásná květina se špatně přezimovává. Věřím, že po vašich příspěvcích mě ve zdraví přečká zimu a na jaře se zase budu kochat její nádherou. Děkuji