Dobrý den, právě jsem si pročetla vaše příspěvky a moc za ně děkuji. Je skvělé mít internet a dozvědět se co právě potřebujete. Před časem jsem se dočetla, že tato krásná květina se špatně přezimovává. Věřím, že po vašich příspěvcích mě ve zdraví přečká zimu a na jaře se zase budu kochat její nádherou. Děkuji
Díky za povzbudivou radu ale nevím jestli jsem ji už neodepsala nadobro, protože ji zalévám hned jak zjistim suchou hlínu. Některé výhony jsou už bez šťávy. To bouganvillea je v pohodě. Dokonce jsem na ní objevila pučící lístky. Mám ji v prádelně se střídavou teplotou. Loni se mi podařilo vypěstovat novou z řízku ale dlouho mi nevydržela, asi jsem ji víc zalíla a tak to budu zkoušet letos znovu. Rozinka
Zdravím, nejlépe by bylo, dát ji do chladné místnosti (+5...+15 srupňů),možná i těch 15 už je moc.Já je schovával teprve dneska a jak bude trochu přes den hezky, tak je zase vystrčím ven(dnes to v noci vypadá na mráz).A chce světlé stanoviště.
ahoj všem taky jsem si koupila sundavile červenou.bylo to loni v září a od té doby mi vubec nekvete a ještě k tomu mi rostou daleko menší lístky než je na rostlině. poslední dobou mi začali i žloutnout listy kdo ví jak kytku zachranit prosím pomozte a poradtě mi. moc děkuji za rychlou odpověd
Ráda jsem se přiučila. Tuto květinu jsem dostala k narozeninám vloni. Letos jsem ji přesadila k opoře a představte si - k jaké! Když odkvetla Juka, tak jsem uřízla a očistila květní stvol a na něj omotala šlahouny Sundaville. Perfektně drží a vypadá to pěkně! Marta
dobry den v loni jsem si koupila sundaville red byla opravdu nadherna.podařilo se mi jí i přezimovat ale ted je taková divná má jen pár lístečku a už vubec nevipadá že by kvetla spíše stojí prosím pomozte mi jsem s toho neštastná už jsem uvažovala i o zakoupení nové rostlinky ale nemihu jí nikde sehnat, Budu vám velmi vděčná za každou radu děkuji
Dobrý den, právě jsem si pročetla vaše příspěvky a moc za ně děkuji. Je skvělé mít internet a dozvědět se co právě potřebujete. Před časem jsem se dočetla, že tato krásná květina se špatně přezimovává. Věřím, že po vašich příspěvcích mě ve zdraví přečká zimu a na jaře se zase budu kochat její nádherou. Děkuji