Jilm sibiřský - likvidace

PP.  - (7) - 45.10 (?)
29.9.2023 13:43

Sibiřský jilm se fakt špatně likviduje. 168.117 zkoušel Roundup a nefungoval. Ořezání taky nefunguje, vyraší to znovu. Takže se slušně zeptal na radu, jak se ho definitivně zbavit. Jediný, kdo na něj bezdůvodně sprostě útočí, jste vy. A to opakovaně i po upozornění několika diskutujících. Dokonce i v této vaší poslední reakci. Teď jste k tomu navíc přidal i ubohý whataboutismus. O co vám do háje jde?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 81.144 (?), 29.9.2023 13:19

Pane PP, že jste se tak nepostavil za pana Petra z Pardubic, když zde po něm pokřikoval Krško atd. a ani redakce proti tomu nehla prstem. Dnes pokřikuje jiný nebo stejný, že já jsem hatesgroup. Přitom trochu soudnému člověku už dávno došlo, že některá témata zde vznikají hlavně proto, aby si někdo z někoho dělal prd.el. A nebo aby se zde vůbec o něčem psalo. A jestli IP s hatesgroup a IP zadavatele dotazu, který ten dotaz taky pěkně vykutáleně sepsal jsou jeden a ten samý ani bych se tomu nedivil. Biegler

PP.  - (7) - 45.10 (?), 29.9.2023 13:41

Jilm sibiřský se fakt blbě likviduje. 168.117 zkoušel Roundup a nefungoval. Ořezání taky nefunguje, vyraší to znovu. Takže se slušně zeptal na radu, jak se ho definitivně zbavit. Jediný, kdo na něj bezdůvodně sprostě útočí, jste vy. A to opakovaně i po upozornění několika diskutujících. Dokonce i v této vaší poslední reakci. Teď jste k tomu navíc přidal i ubohý whataboutismus vůči mně. O co vám kurva jde?

PP.  - (7) - 45.10 (?), 29.9.2023 13:43

Sibiřský jilm se fakt špatně likviduje. 168.117 zkoušel Roundup a nefungoval. Ořezání taky nefunguje, vyraší to znovu. Takže se slušně zeptal na radu, jak se ho definitivně zbavit. Jediný, kdo na něj bezdůvodně sprostě útočí, jste vy. A to opakovaně i po upozornění několika diskutujících. Dokonce i v této vaší poslední reakci. Teď jste k tomu navíc přidal i ubohý whataboutismus. O co vám do háje jde?

host - 25.82 (?), 29.9.2023 16:13

Bieglere, p.r.d.e.l si asi děláte vy!? Zřejmě nemáte co lepšího na práci, než tady prudit. Když jste tak chytrej, můžete mi těch 100m jilmů přijet na 100% zlikvidovat. U země ho uřežu a milerád vám za jeho usmrcení královsky zaplatím. Přesně, jak zde píší jiní, kteří oproti vám mají snahu pomoci a zkušenost, kterou hledám, vědí, že Roundup opravdu nefunguje, postřik na list jilm jen poškodí a nátěr na živý pařez také nefunguje, obraší znovu. Dokonce mi vylezlo několik dalších nových výhonů z kořenů 1m od kmenu původního. Jiný prostředek bohužel neznám, jsem začátečník s nově koupenou již vzrostlou zahradou a ano, nikdy jsem nic podobného ještě nelikvidoval. Pokud vás tedy můj laický dotaz obtěžuje, proč vůbec reagujete??? A joo, vám vlastně leží v žaludky i ty moje IP adresy. Takže nejsem ijťák, ale možná je to proto, že jednou píšu z domova z pc, podruhé z práce, a pak z mobilu? Nevím. Každopádně všem ostatním mockrát děkuji za ochotu, rady a zkušenosti. Garlon určitě vyzkouším, však kvůli p. Bieglerovi, aby ho to nepohoršilo, sem zpětnou vazbu radši už nedám, ač by to třeba někdy v budoucnu mohlo někomu dalšímu také pomoci. 

host - 81.144 (?), 29.9.2023 18:42

Proměnná IP adreso se svým advokátem, který ví víc o tom jak to likvitujete, než sám zadavatel dotazu, který to zde popsal prvotně. Přeji hodně úspěchů s likvidací a krásný den, at už ten jilm likvidujete opravdu a nebo jen zde vitruální diskusí. Kvůli Bieglerovi se nemusíte ostýchat zde něco uveřejnovat, více reagovat nebudu. 100 m živého plotu na likvidaci? Za blbost se platí! Ale jistě nyní namítnete, že jste to nevysazoval vy. Je to podobné jako když se mně jistí "profesionálové" snažili učit jak řezat a brousit motorovou pilu za velkého smíchů, když moje řezy nebyly tesařského provedení na kladovce. Přitom žádný z nich sám neudělal na polínku jednu stranu rovnou až na těch šikminách z.k.u.r.v.i.l.i štípačku. Raději už mlčím, nebo někdo do televize ukáže škrábanec na krku, že jsem na něj vytáhl nůž. Biegler

host - 82.81 (?), 29.9.2023 19:55

Bieglere, Biegelere, taková nenávist vůči tazateli s naprosto oprávněným dotazem se jen tak nevidí. Smutné, co tu vaše hatersgrupa POKAŽDÉ předvádí. Napadli, otrávili a vypudili jste tazatelku s problémovými borůvkami, napadli, otrávili a vypudili jste nyní tazatele s problémovou likvidací jilmu, napadnete a vypudíte prakticky každého, kdo se tu na něco problematického zeptá. Co vy jste zač a proč to děláte, to mi hlava nebere...

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3341) - 63.161 (?), 29.9.2023 22:08

To snad přeháníte.

Vladimír

host - 214.246 (?), 29.9.2023 19:56

Škoda, pan tazatel se rozjel a hned skončil. Přiznám se ze mě taky zaskočila ta délka 100m. Napadal mě špatný počet nul nebo..Je to moje chyba. Chtěl jsem se zastat pana Bigler ale stometrova souš to se opravdu nehodí. Škoda, že tazatel nenapsal nějak přesněji, proč se tam ten strojek nedostane. Jeřáb ho zvedne na komín, do jámy a když je potřeba udělá si i vjezd.Vše se potom dá do původního stavu. Mluvím o bagříku. No nemusím vědět všechno. To je nejlepší řešit na místě s nějakým zahradnikem co dělá realizace.

host - 248.102 (?), 27.9.2023 22:09

Ono to mechanicky není nemožné, ale pracné. Pokud se při tahání kořeny kolem kmínků přesekají, tak ty zbylé konce v zemi zetlí, ani to netrvá moc dlouho (cca tři roky).           Lída

host - 248.102 (?), 27.9.2023 22:14

ps - a co použít nějaký minibagr?  L.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty