|
Příspěvky uživatele - 248.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jilm sibiřský - likvidace, 27.9.2023 ps - a co použít nějaký minibagr? L. |  | Jilm sibiřský - likvidace, 27.9.2023 Ono to mechanicky není nemožné, ale pracné. Pokud se při tahání kořeny kolem kmínků přesekají, tak ty zbylé konce v zemi zetlí, ani to netrvá moc dlouho (cca tři roky). Lída |  |
|  | Usychání jeřabin, 23.9.2023 Nemají rády dlouhodobé sucho, nevím, jestli zaléváte. Pak mne napadla ještě bakteriální spála růžovitých, ale nechci strašit... Lída |  | Růže - okousaná poupata i květy, 23.9.2023 Brouci - listokaz, zlatohlávek? Lída |  | Malinové hornokrajské, 21.9.2023 U nás je letos jablek poskrovnu... Tak malou úrodu nepamatuji, na stromcích zůstalo tak po 2-3 plodech (pár jich sice naďobaly vosy, ale i předtím jich bylo málo). Vůbec letos se úroda ovoce nevydařila. Třešně, švestky ani jedna, rynglí asi 10ks,... celý příspěvek > |  | Jak zachránit, množit Jelení jazyk? Prosba o radu, 20.9.2023 Zkuste odstřihnout suché konce listů a přesadit rostlinu do nového substrátu. Množit doma nelze (výsev výtrusů, spec.podmínky). Na složení substrátu se podívejte na net, měla by tam být rašelina, listovka, myslím že i kompost, písek - prostě lehký... celý příspěvek > |  | Fusarium?, 20.9.2023 V každém případě je to zoufale přelité Lída |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 18.9.2023 Mošt nelisuji, stihneme to většinou sníst, mám jen 2 kousky, na víc nebylo místo... Ale na chuť to stačí. Lída |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Ano, chutná nám, navíc není náročná - máme ji nařízkovanou od jednoho souseda, zůstala mu na zahrádce po tatínkovi. Ale není to ta tmavá fialová, je růžová, lze ji najít také pod jménem Lýdia... celý příspěvek > |  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Tak jsem teď schválně koukla do receptů na netu, tam se dávka cukru pohybuje mezi 25 a 50 dkg cukru / 1 litr, nejčastěji uvádějí 35 dkg. Ono v těch sklenicích toho nálevu mezi kuličkami tolik není, možná záleží i na odrůdě révy... Moje je Isabella... celý příspěvek > |  |
|  | Marmeláda - kompot z hroznů, 17.9.2023 Také jsem jednou dělala kompot, když bylo hroznů víc - na 1 litr nálevu jsem dala 30dkg cukru a sterilovala 20min při 850C. Lída |  | Semenáče jabloň, 15.9.2023 Pokud se vám nikdo neozve, tak VÚŠO Holovousy nabízí podnože pro školkaře (i zasílají). Lída |  | Maliny, 15.9.2023 Mám je od sousedky, mám dojem, že to byly Fallgold. Lída |  | Maliny, 14.9.2023 Mám mezi červenými jednu žlutou. Pro barevné zpestření je to pěkné, ale červené víc voní malinami. Křížence nemám, jen ostružinu. Lída |  | Jsou tyto výhonky plané?, 13.9.2023 ps - u mne naopak výhony z podnoží bývají zelené, že by někdy vyrazil červený, si nepamatuji (z ušlechtilé části ano). L. |  |
 |
|
|
|