Hrozny jsem přepasíroval přes cedník a pak použil přípravek na marmeládu a šlo to a je to dobré. Na zavařování se nechystám, Aivaz si nechám na pozobávání. Ale pokud ty hrozny nejsou nic moc tak bych se na to vyprdl, já to dělal z těch nejlepších. Biegler
Máte pravdu méně je více, mně se letos z úrody hrozna zatočila hlava, příští rok zastříhnu na méně oček, v tom má réva velkou výhodu, oproti ovocným stromům, že si velikost sklizně můžete naplánovat hned při řezu v zimě. Biegler
Tak to máte jednoduché. Naplanujete si velikost sklizně l. Tak si naplanujte víc rajcat, ty si v této době v podobě husté šťávy dejte do sklenic pod vicka a zavarte. Odpadnou vám starosti s pěstováním v zimě.
Raději S nebo max. M. Fakt je velice zajímavé sledovat, jak hrozny pružně reagují na prováděné zásahy v keři a nebo přímo v hroznu, tohle u jiného ovoce ani nejde. Kečupu a štávy mám dostatek do příští sklizně, takže další zavařování je zbytečné. Jaká pak starost, čučí za oknem a já je jen trochu zalévám. Biegler
Hrozny jsem přepasíroval přes cedník a pak použil přípravek na marmeládu a šlo to a je to dobré. Na zavařování se nechystám, Aivaz si nechám na pozobávání. Ale pokud ty hrozny nejsou nic moc tak bych se na to vyprdl, já to dělal z těch nejlepších. Biegler