Marmeláda - kompot z hroznů



host - 81.144 (?)
17.9.2023 19:43
Hrozny jsem přepasíroval přes cedník a pak použil přípravek na marmeládu a šlo to a je to dobré. Na zavařování se nechystám, Aivaz si nechám na pozobávání. Ale pokud ty hrozny nejsou nic moc tak bych se na to vyprdl, já to dělal z těch nejlepších. Biegler
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
host - 81.144 (?), 18.9.2023 20:53
Máte pravdu méně je více, mně se letos z úrody hrozna zatočila hlava, příští rok zastříhnu na méně oček, v tom má réva velkou výhodu, oproti ovocným stromům, že si velikost sklizně můžete naplánovat hned při řezu v zimě. Biegler
                     
host - 214.246 (?), 19.9.2023 7:44

Tak to máte jednoduché. Naplanujete si velikost sklizně l. Tak si naplanujte víc rajcat, ty si v této době v podobě husté šťávy dejte do sklenic pod vicka a zavarte. Odpadnou vám starosti s pěstováním v zimě.

                     
host - 81.144 (?), 19.9.2023 8:12
Raději S nebo max. M. Fakt je velice zajímavé sledovat, jak hrozny pružně reagují na prováděné zásahy v keři a nebo přímo v hroznu, tohle u jiného ovoce ani nejde. Kečupu a štávy mám dostatek do příští sklizně, takže další zavařování je zbytečné. Jaká pak starost, čučí za oknem a já je jen trochu zalévám. Biegler
   
host - 81.144 (?), 17.9.2023 19:43
Hrozny jsem přepasíroval přes cedník a pak použil přípravek na marmeládu a šlo to a je to dobré. Na zavařování se nechystám, Aivaz si nechám na pozobávání. Ale pokud ty hrozny nejsou nic moc tak bych se na to vyprdl, já to dělal z těch nejlepších. Biegler
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika