Fazolové lusky - zavařování
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 26.7.2012 19:27
Protože nemáte fazolky v sladkokyselém nálevu tak je opravdu nutno po schládnutí a určité době (minimálně 24 hodin je třeba aby vyklíčily spóry, které teplota 100 °C nezničí) znovu zasterelizovat na 100 °C. Já jsem tak dělal mrkev, petržel, c eler a dřeňový hrách. Jistě to nepřeháníte.
Mer Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 5.149 (?), 29.7.2012 23:04
Nevím, již po několikáte tady na webu čtu nářky na víčka, Já jsem zatím nezpozoroval nějaké snížení kvality. Možná je to tím, že víčko uzavřu hliníkovou hlavou a ještě na sklenice dám skřipce (ty co se používaly na ty víčka pro deset použití). Tyto skřipce řeší i následnou druhou sterilaci. Botulotoxin se týká konzerv s masem. Jinak pokud se zkazí zelenina v mírně slaném nálevu, tak si nedovedu představit, že by měl někdo chuť ji jíst (mám zkušenost se snahou zavařit si cukrovou kukuřici).
Mr Big
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|