Zkušenost se Sieberzem mám příšernou. Objednala jsem rostliny koncem února, přišly mi 5. 3. Protože byl v této době ještě sníh (zdravý rozum?), rostliny jsem umístila do chladna. Některé nevykazovaly známky života (ale přičítala jsem to zimě, že jsou zatažené). Bohužel některé nevyrašily ani později. Na mou reklamaci mi přišel špatně přeložený unifikovaný dopis. Později mi reklamaci uznali - avšak peníze mi odečtou od příští objednávky. Ačkoliv jsem už nic objednávat nechtěla, přesto jsem nějaké rostliny na podzim objednala, abych peníze dostala zpět. Objednávku jsem učinila telefonicky a telefonicky jsem operátorku upozornila, že nechci platit žádné poštovné, že je to náhrada za reklamaci. A co myslíte? Poštovné mi započítali! Už jsem neměla chuť se s nimi o poštovné tahat, beztak mne to stálo času víc než dost. Ale Sieberz už nikdy!!!
Rostliny si objednávám i u Lukon Bulbs. Taky jsem měla menší problém, ale všechno vyřešili k mé plné spokojenosti. Nevadí mi, že rostliny nejsou tak úžasně zabalené, když se pak všechny ujmou. A cenově se to srovnat nedá vůbec.