Zahradnictví Spomyšl
|
|
|
|
host - 65.145 (?) 1.6.2017 9:30
V květnu jsem si objednala přes eshop 2x v.réva a 2x pnoucí ostružiník s tím, že si pro rostliny osobně přijedu. Po urganci bylo vše připravené u kasy. Koupila jsem si ještě květináč s miskou. Na květináči cena 89,- Kč u pokladny 99,- Kč. Zaplatila jsem celý nákup. Doma sázím: jedna réva OK, druhá chcípáček. Ostružiník jeden OK, druhý velký chcípák. Po měsíci se réva vzchopila, ale ostružiník nikoli. Rekamovala jsem, ale ani po týdnu se mi nikdo neozval. Pokud chcete nakoupit dobře, vyberte si sami, nebo u pokladny dobře zkontrolujte sazenice. I když tady se celkem nedalo nic kontrolovat, protože všechno bylo zamotáno do jednoho trsu a přebaleno folií. Moje zkušenost celkem bída s nouzí. Nakonec jsem dobře nakoupila ve školním statku v Mělníku, Dobrovského. Ceny nižší, kvalita lepší.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 228.74 (?), 19.4.2017 16:16
Jeli jsme tam osobně nakoupit ovocné stromky, pán na place nám kompetentně pomohl, nesnažil se za každou cenu všechno prodat a i nás odradil od nějakých ne-úplně-dobrých nápadů, kdy bychom tam nechali o několik stovek víc. Takže za mě na jedničku.
Známá si ve Spomyšli online objednala cibuloviny. Přišly, všechno ok, no a teď na jaře vyrostly a jsou to jiné odrůdy. Celé barevné schéma výsadby je kvůli tomu špatně.
|
|
|
|
|
|
|
host - 251.98 (?), 26.4.2017 17:39
Takze nahradni stromek se spravnou podnozi prisel. Je krasnej, velikej a pekne rozvetvenej. Jsem s nimi moc spokojena! Urcite budu jeste letos objednavat znovu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.145 (?), 1.6.2017 9:30
V květnu jsem si objednala přes eshop 2x v.réva a 2x pnoucí ostružiník s tím, že si pro rostliny osobně přijedu. Po urganci bylo vše připravené u kasy. Koupila jsem si ještě květináč s miskou. Na květináči cena 89,- Kč u pokladny 99,- Kč. Zaplatila jsem celý nákup. Doma sázím: jedna réva OK, druhá chcípáček. Ostružiník jeden OK, druhý velký chcípák. Po měsíci se réva vzchopila, ale ostružiník nikoli. Rekamovala jsem, ale ani po týdnu se mi nikdo neozval. Pokud chcete nakoupit dobře, vyberte si sami, nebo u pokladny dobře zkontrolujte sazenice. I když tady se celkem nedalo nic kontrolovat, protože všechno bylo zamotáno do jednoho trsu a přebaleno folií. Moje zkušenost celkem bída s nouzí. Nakonec jsem dobře nakoupila ve školním statku v Mělníku, Dobrovského. Ceny nižší, kvalita lepší.
|
|
|
|
|
|
|
host - 167.103 (?), 31.8.2017 7:07
Minuly tyden jsem si objednal 3 kanadske boruvky - do 2 dnu v poradku dorazily, pekne rostliny, vse bez problemu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 219.22 (?), 26.4.2018 18:52
Od roku 2016 jsem v zahradnictví Spomyšl obejdnávala přes jejich e-shop celkem 6x.Nemám ani jednu špatnou zkušenost, poslední objednávka na malinojahody byla sice objednána koncem března, ale věděla jsem, že si budu muset chvíli počkat.Rostliny přišly v úžasné kondici, tak jako předešle objednané stromky, meruňka z předloni opět kvete a evidentně bude mít více plodů, nektarinka je také obalená květy, bluma i švestka rostou jako z vody, letos jsou obalené květy a borůvky po výsadbě vloni již měly několik plodů a moc dobrých.Angreštům se také daří a plodí již po výsadbě a těším se na keřovou višeň,která si sice dává načas, ale letos prvním rokem také poporostla.Já mohu zahradnictví Spomyšl jenom doporučit, výběr rostlin, výborná komunikace a dobré ceny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|