Starkl - zkušenosti
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
Zůza2 - Bronzový Zahrádkář (66) - 191.180 (?) 10.1.2012 14:31
Konkrétně se mi líbí Čokoládové Víno Akebia Quinata, Japonská Popínavá Hortenzie Schizophragma Hydrangeoides ´Roseum´, Voňavý Hvězdičkovitý Plamének Clematis Mandschurica, Papratka Červená Athyrium ´Ursula´S Red´, Pestrolistá Popínavá Hortenzie ´Hydrangea Anomala Petiolaris ´Mirranda´, Arabella ´Clematis Integrifolia´ Dvoubarevná Hortezie ´Noblese´,Ananasové Jahody ´Pineberry´, Japonská Ptačí Květina ´Habenaria Radiata´, Plnokvětá Čemeřie ´Helleborus ´Double Ellen Red´, Lilie Magic Star, Růžový Bambus ´Fergesia Sabrida ´Asian Wonder´.
Je toho celkem dost co se mi líbí. Nejsem žádný zahradník, tak netuším, jak hodně jsou fotografie upravené.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 241.18 (?), 7.1.2012 16:07
když tam je to, co jinde ne, tak si to objednejte, reklamovat se tam následně dá bez problémů, jezibaba9
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 220.54 (?), 7.1.2012 16:31
Také jsem tam kdysi objednávala (právě, že měl to, co jinde ne). Ale pak se kvalita jeho rostlin dost zhoršila a já získala přístup na internet. A tak jsem začala objednávat jinde, podstatně levněji - navíc jsem zjistila, že ty jeho "novinky" novinkami nejsou a výběr odrůd že je jinde daleko širší. Takže v dnešní době může uspět se svým katalogem jen tam, kde není přístup k jiným informacím. Lída
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 220.54 (?), 8.1.2012 13:23
Nevím, co konkrétně hledáte (kdyžtak napište), ale zadejte si to do vyhledávače (buď přímo jméno, nebo třeba "okrasné keře", "gladioly"ap), vyjede vám spousta odkazů na různé e-shopy rostlin nebo školky... Nebo i tady je vlákno o zásilkových obchodech. Lída
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
Zůza2 - Bronzový Zahrádkář (66) - 191.180 (?), 10.1.2012 14:31
Konkrétně se mi líbí Čokoládové Víno Akebia Quinata, Japonská Popínavá Hortenzie Schizophragma Hydrangeoides ´Roseum´, Voňavý Hvězdičkovitý Plamének Clematis Mandschurica, Papratka Červená Athyrium ´Ursula´S Red´, Pestrolistá Popínavá Hortenzie ´Hydrangea Anomala Petiolaris ´Mirranda´, Arabella ´Clematis Integrifolia´ Dvoubarevná Hortezie ´Noblese´,Ananasové Jahody ´Pineberry´, Japonská Ptačí Květina ´Habenaria Radiata´, Plnokvětá Čemeřie ´Helleborus ´Double Ellen Red´, Lilie Magic Star, Růžový Bambus ´Fergesia Sabrida ´Asian Wonder´.
Je toho celkem dost co se mi líbí. Nejsem žádný zahradník, tak netuším, jak hodně jsou fotografie upravené.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |