Portál rostlinky.cz (rastlinky.cz)

host - 9.143 (?)
6.5.2021 23:58

Taky špatná zkušenost, už několik let stará. Podle obrázků jsem vybrala buddleje krásných neobvyklých barev, které nikde v mém okolí nebyly ke koupení. Sazenice přišly pěkné, to ano, krásně se chytly - a pak vykvetly nejběžnější fialovou barvou. Za mě nikdy více. Hanča

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 40.135 (?), 22.4.2013 13:40, zobrazeno: 10162x

Dobrý den, chci se s vámi poděli o zkušenosti se zasilatelským obchodme rostlinky.cz (Břeclav). Již při objednávce jsem zjistila, že se informace rozcházejí. Inzerovali, že při objednávce nad 1500 je doprava zdarma a přesto mi napočítali poštovné + balné, které uvedeno nebylo. Když jsem se ozvala, tak sice poštovné zrušili, o balném jsem nmluvila, jen jsem upozornila, že ho ráda zaplatím, aoe bylo by správné, aby bylo uvedeno při kompletaci objenávky - předem. Výsledkem bylo to, že jsem za trest obdržela rostliny ve velice špatném stavu. Višeň chloupkatá byla celá zlámaná - hlavní větve zlomené, spopusta postranních také, česnek vysypaný a zlámaný a mimoza místo objednaných a slibovaných 20-30 cm zlomená tak, že jsem de facto měla 5 cm stromek za cenu 20 cm. Jejich prohlášení o 100% spopkojenosti nebo okamžitému vrácení peněz či výměmně rostlin je rovněž velmi nadsazený. Nejem že odpovědi jsem se dočkala až po 4. urgenci (2 e-maily, dopis, telefonát)m, ale i přes popslané fotografie mi sdělili, že jedna ulomená větvička není poškození a víc se se mnou nebavili, Ano tedy jen info, že pokud chci lepší nepoškozené zboží, tak mám toto púoškozené zaslat zpět (zase dostanu poškozené + mé výlohy za poštovní... skutečně kvalitní služby). Je spousta jiných portálů a zahradnictví, se kterými mám velmi dobré zkušenosti, takže varuji před rostlinky.cz (pokud nebudete mít možnost osobního odběru). SV

kvalitní dodávka
kvalitní dodávka

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 242.167 (?), 22.4.2013 21:06

V Břeclavi žádný takový podnik neznám, 690 02 je hlavní pošta a PO BOX podle mne slouží jen překupníkovi ze Slovenska jako křoví.

Telefonický kontakt: 533 312 793 je brněnské číslo a provozovatel Slovák.

něco z jejich stránek...

100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI Ak akákoľvek položka nesplní Vaše očakávania, ponúkneme Vám jej náhradu, dobropis alebo vrátenie peňazí. Tešíme sa aj na Vašu objednávku,
Tím Rastlinky.sk

100% ZÁRUKA SPOKOJENOSTI. Pokud jakákoliv položka nesplní Vaše očekávání, nabídneme Vám její náhradu, dobropis nebo vrácení peněz. Vaši přátelé v rostlinka.

Těšíme se i na Vaši objednávku
Vaši přátelé v Rostlinkách

host - 128.1 (?), 12.5.2013 12:25

S firmou rastlinky cz mám podobnou zkušenost jako Vy. Několikrát jsem si odnich objednal různé rostlinky a ve velké většině jsem dopadl špatně. Růže na jaře vůbec nevyrašily, různé kandíky přišly shnilé, kosatce které nabízejí přišly na jaře byly povadlé. Když jsem je zasadil ('věřil jsem, že se stane zázrak a porostou, bohužel zázrak se nekonal). Kosatce jsem objednával tři roky, vždy přišly na jaře a jak jsem již uváděl nikdy nevyrostly. Růže, kandíky i kosatce jsem vždy reklamoval, ale většinou se špatným výsledkem. Vrchol drzosti bylo při reklamaci kosatců, když mně pracovník na reklamačním oddělení řekl, že když mně nerostou tak si je nemám objednávat. Zboží jsem reklamoval telefonicky, e-mailem, zasláním zpět na jejich adresu a dokonce doporučeným dopisem majiteli firmy ale všechno to bylo na dlouho a s malým úspěchem. Např. kosatce se sadí srpen, září po odkvětu. Přikládám fotografie kandíků.

kandík
kandík

host - 220.186 (?), 12.5.2013 21:37

Pokud přišly ve stavu, co je na fotce, tak se divím, že jste si vůbec něco od nich ještě objednal. Poslala bych jim to zpět, požadovala nové kvalitní zboží nebo peníze a už bych od nich v životě nic neobjednala. Navíc pokud vím, mají zboží dražší než české e-shopy, které se cibulovinami a hlíznatými rostlinami zabývají. A ty české mají výběr na rozdíl od "Rostlinek" z desítek (ne-li stovek) odrůd...     Lída

host - 118.139 (?), 26.4.2021 14:49

Zkušenost s Rastlinky.cz - Vybírala jsem z krásných obrázků, ale zkutečnost byla jiná. Přišly miniaturní rostlinky, nejvyšší 5cm. Některé byly 2cm a dokonce jedna úplně shnilá, která zašla za 4 dny. Zboží za více jak 1400Kč, opravdu nestálo. To, že se vykazují jako "férové zahradnictví" - to opravdu nevypadá. Po druhém emailu z mé strany /protože neodpověděli, že vůbec moji reklamaci dostali/, byli ještě nepříjemní.Píši to proto, aby další lidé nedali na hezká slovíčka a obrázky reklamy a nenaletěli

host - 9.143 (?), 6.5.2021 23:58

Taky špatná zkušenost, už několik let stará. Podle obrázků jsem vybrala buddleje krásných neobvyklých barev, které nikde v mém okolí nebyly ke koupení. Sazenice přišly pěkné, to ano, krásně se chytly - a pak vykvetly nejběžnější fialovou barvou. Za mě nikdy více. Hanča

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz