Objednávka od Starkla

lea. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (459) - 120.236 (?)
17.5.2009 9:03

takže odvolávám svoji včerejší výhradu vůči starklovi, obvinila jsem je chybně...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

lea. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (459) - 120.236 (?), 16.5.2009 23:05

já mám se Starklem jen nejlepší zkušenosti, cibuloviny, hlízy, jahody... vše životaschopné, jakoby zaschlé, ale to je prý úmysl, vždy se vše ujalo a výborně prospívalo... takže OK až do včerejška, kdy jsem si u nich nakoupila osobně v Čáslavi za dost peněz mimo jiné jeden rododend a dvě azalky, po vyklopení z kontejnerubyly kořeny plné jakýchsi vajíček a lalokonosec na mě skoro skočil, podařilo se mi ho zabít... teda jestli to byl on... jsem z toho nebetyčně otrávená

host - 118.70 (?), 17.5.2009 8:46

Chtěla bych připojit svou zkušenost-objednala jsem si květiny-trvalky v loňském roce za 2000 Kč-také jsem podlehla kráse katalogu.Byly tam floxy různých barev, jedna poměrně drahá červená květina-velice atraktivní.Čekala jsem zakořeněné sazeničky, ale přišly mi igelitové pytlíčky s oschlými kořínky.Zasadila jsem, pečovala.Namísto atraktivní červené květiny mi vyrostla obyčejná bílá slezová růže, z 8 floxů vyrostl jeden a ten nepřežil zimu.Takže patřím k těm "never more".Letos jsem rostliny objednala na adrese Květiny Šíblová-po internetu-zkuste to! Příjdou vám vždy květináčky s krásnými, silnými rostlinkami za víc jak poloviční ceny než od Starkla.A zabalené je to tak, že se to ani nehne.Bylo to přes celou republiku, měla jsem to za dva dny po objednávce a nádherné, čerstvé, levné.Takže ne všichni jsou nesolidní.

lea. - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (459) - 120.236 (?), 17.5.2009 9:03

takže odvolávám svoji včerejší výhradu vůči starklovi, obvinila jsem je chybně...

host - 7.10 (?), 20.6.2009 6:49

zdravím... od Starkla NIKDY... před víc jak 5 lety objednala cibule tulipánů, narcisů... na podzim nepřišly... urgovala jsem objednávku... nic...přišly až v prosinci, kdy byla zem zmrzlá... udělala jsem chybu, že i přesto jsem je do země jaksi dala... bylo po nich... vyhozené peníze... dál jsem se nechala nalákat na vybarvené muškáty... přišly, ale byly to vpodstatě nezakořeněné řízky v trošce zeminy... přežilo jich odhadem 10 procent... můj názor je... že když objednávám od Starkla, kupuji zajíce v pytli... vyhazuji peníze... a dál, co se týče barev rostlin v jeho katalogu, JE to barevně upraveno, protože všichni, kdo se o rostliny zajímají, ví,jak v reálu ty které květy vypadají... Jana

host - 2.142 (?), 25.7.2009 23:17

Zdravím zahrádkáře,

no, já zrovna u Čáslavi bydlím a u Starkla jsem často. Ale spíš pro inspiraci... Mrknu co se mi líbí a pak si to sjedu koupit do nedalekého, mnohem levnějšího zahradnictví na Bykáni. Co má Starkl docela dobré jsou pokojovky. Ty se mi ujaly snad pokaždé. Ale jinak je fakt, že ostatní je vyhnojené a často to doma zašlo. :( Takže asi na koupi nedoporučuju.

Danka

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 146.129 (?), 8.1.2010 0:52

starkl mi posila katalogy, ukladam si to jako obrazky pro malou dcerku na hrani... ale mam zkusenost takovou, ze mi prisly kvetiny v takovem stavu jako by se treba 2tydny nebo mesic nemeli zalivku... zemina uplna sucha ze se sypal skoro prach... ale jsem asi ..., nerada neco reklamuji pokud to neprekroci 1000kc... protoze si vzdy reknu, kdyz nekdy vyhodim penize za neco, co stoji za starou belu.tak reknu, ze nekteri lide vyhazujou hodne penez za cigarety a za pivo..nici si zdravi a nic nemaji nic... tak se na mne nezlobte, kteri investujete do cigaret... ale fakt si to reknu... cigarety poslete do vzduchu a take nic nemate,, jako kvetiny ktere nemate duvod ani sazet ale rovnou s posty do popelnice.-- ja opravdu nerada reklamuji, jak rikam opravdu si to vybrat sama v obchode nebo si to sam neco vypestovat, kdyz to jde.

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 155.12 (?), 8.1.2010 6:20
Já už je nedostávám. Asi proto, že jsem si nic neobjednal, a ani bych to neudělal. Prohlédnu, pobavím se fotomontážemi, zasměji se předraženým cenám a vyhodím...

Eva78 - (8) - 65.68 (?), 10.6.2010 15:15

My od Starkla objednáváme pravidelně a jsme maximálně spokojení.. přikládám pár fotek letošní objednávky pro ilustraci, ať si každý udělá názor sám :D

Fuchsie Starkl Celia Smedley
Fuchsie Starkl Celia Smedley
Převislá rozmarýna Starkl
Převislá rozmarýna Starkl
Travní směs Starkl
Travní směs Starkl
Polopřevislé pelargonie Starkl Blue Sybille a balkonové převislé jahody Starkl Delikatess
Polopřevislé pelargonie Starkl Blue Sybille a balkonové převislé jahody Starkl Delikatess
Balkonová borůvka Starkl Heidi
Balkonová borůvka Starkl Heidi
Dipladenie Starkl Sundaville
Dipladenie Starkl Sundaville
Obří mučenka Starkl
Obří mučenka Starkl

starling - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (156) - 59.152 (?), 15.6.2010 0:31

Taky jsem letos neodolal a objednal něco od Starkla. Zatím to vše roste celkem dobře. Jen první plody balkonové jahody Delikates mě moc nenadchly. Poměrně fádní chuť s mírným nádechem po lesní jahodě.:-).

Fuchsie Swingtime
Fuchsie Swingtime
Fuchsie Deep Purple
Fuchsie Deep Purple
Převislé jahody Delikates
Převislé jahody Delikates
Tyrolské převislé muškáty
Tyrolské převislé muškáty

host - 184.84 (?), 28.8.2010 17:00

Milá Rendo, na druhé straně katalogu od STARKLA máte dole v rohu dodací podmínky, ve kterých je napsáno, že cituji :" Dodáváme ve správnou dobu k sázení. Vaše objednávka bude vždy vyřízena v nejvhodnějším termínu. Rostliny zasíláme zásadně najednou. Od poloviny září : cibuloviny a rostliny v květináčích. Od začátku října : rostliny z volné půdy."konec citace. Jinak co se týká s mou zkušeností s touto firmou, zatím všechno co jsem od STARKLA objednal tak se ujmulo a celkem dobře prospívá. Objednával jsem vloni 2 stromky (jabloň a hrušeň) a stromkový angrešt, také vše přišlo až najednou někdy v říjnu(pěkně balené v mokré dřevité vatě) a letos jsem už měl dokonce na tom angreštu několik plodů. Jabloň a hruška už mají krásnou korunku a mají nové výhony. Takže zatím mám zkušenosti dobré. Zrovna dneska jsem objednával nějaké květiny, tak uvidíme zda to také" dobře dopadne". S přáním hezkého dne a hlavně vydržet :-).Vašek z Chebu

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz