Vretenova sekacka Gardena - serizeni?

host - 173.98 (?)
3.8.2011 16:38

To je presne problem vsech hracek od Gardeny (tedy krome tech okolo hadic, tam na ne nedam dopustit).

Pekny design, ale kvalita nic moc. Problem bude v tom, ze se vybehalo ulozeni rotacnich sekacich nozu nebo vlastni strihove listy. Proto je to treba pritahnout az na doraz. Kdyz Vam spatne strihaji nuzky, sklepete nyt - jde to sice ztuha, ale striha to.

Nejspis bych sekacku reklamoval a nedal se odbyt tvrzenim, ze to proste kraval delat musi. Nemusi, kdyz to 2 mesice behalo jak ma.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 102.250 (?), 18.7.2011 16:42, zobrazeno: 4782x

Zdravim vsechny,

koupil jsem si vretenovou sekacku Gardena 380 EC. Ze zacatku sekala dobre a byl jsem s ni spokojen. Nyni, cca po 3 mesicich, mi zacala travu spise "zvykat" - cast travy je sice useknuta, ale konce nejsou ciste useknuta, ale roztrepene. Zbyla cast neni useknuta, ale trava je "ozvykana" a zustava lezet v plne delce.
Zkousel jsem seridit nastaveni nozu, ale i presto, ze o sebe jiz noze prakticky drou, je vysledek porad stejny. Kdyz jsem zkousel test s papirkem, jak je popsano v navodu, tak se pouze ohne, ale neusekne. Kdyz jsem noze pritahnul jeste vice pritahnul noze, tak jsem mel jiz strach, ze sekacku spise znicim.
Mel nekdo podobny problem s touto sekackou? Pripadne mate nekdo nejaky tip, jak sekacku spravne seridit?

Diky

host - 17.189 (?), 1.8.2011 13:27

Dobrý den,

mám naprosto stejnou zkušenost. Vše OK, asi po 3 měsících začala sekačka trávu ničit. Byl jsem s tím v servisu v Praze na Průmyslové, kde mi pán pouze poradil, že se vřeteno musí přitáhnout více, aby se opravdu nože dotýkalo. Vydává to pak slušný randál. Prý mám sekačku nechat půl hodinky hodinku běžet, aby se nože dobrousily a pak s tím jít na trávu.

Uvidíme, ještě nevím jak to dopadne...

S pozdravem David

host - 102.250 (?), 3.8.2011 14:28

Dobry den,

me poradili presne to same a tak jsem ji vcera pritahnul tak, ze se noze dotykali. Nechal jsem sekacku bezet chvilku "naprazdno" a randal to byl velky. Pak jsem sel posekat zahradu a hluk se po chvili trochu utlumil, ale stejne byl o dost vetsi nez jaky mela sekacka prvni 2 mesice po nakupu. Co bylo ale pozitivni, ze travnik byl tentokrat krasne rovne useknut.

Holt je potreba asi trochu toho hluku vydrzet.

Honza

host - 173.98 (?), 3.8.2011 16:38

To je presne problem vsech hracek od Gardeny (tedy krome tech okolo hadic, tam na ne nedam dopustit).

Pekny design, ale kvalita nic moc. Problem bude v tom, ze se vybehalo ulozeni rotacnich sekacich nozu nebo vlastni strihove listy. Proto je to treba pritahnout az na doraz. Kdyz Vam spatne strihaji nuzky, sklepete nyt - jde to sice ztuha, ale striha to.

Nejspis bych sekacku reklamoval a nedal se odbyt tvrzenim, ze to proste kraval delat musi. Nemusi, kdyz to 2 mesice behalo jak ma.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz