|
Příspěvky uživatele - 102.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vretenova sekacka Gardena - serizeni?, 3.8.2011 Dobry den,
me poradili presne to same a tak jsem ji vcera pritahnul tak, ze se noze dotykali. Nechal jsem sekacku bezet chvilku "naprazdno" a randal to byl velky. Pak jsem sel posekat zahradu a hluk se po chvili trochu utlumil, ale stejne byl... celý příspěvek > |  | Vretenova sekacka Gardena - serizeni?, 18.7.2011 Zdravim vsechny,
koupil jsem si vretenovou sekacku Gardena 380 EC. Ze zacatku sekala dobre a byl jsem s ni spokojen. Nyni, cca po 3 mesicich, mi zacala travu spise "zvykat" - cast travy je sice useknuta, ale konce nejsou ciste useknuta,... celý příspěvek > |  |
|  | Husquarna LC 53 nebo Stiga turbo pro 55 4s?, 19.5.2010 Neco jako L153 S, 3 rychlosti pojezdu, byla koupena ne v r. 2007 ale 2006. Mezi tim se uplne vysypala prevodovka, uz jsem ji vyhodil. Zaklad je si ohlidat skutecneho vyrobce, solidni znacka by nemela takhle klamat. Je mozne, ze nove... celý příspěvek > |  |
|
|
|