Dobrý den, jen k předešlému... k nám se raci taky zatím nenastěhovali, i když by mohli - tu možnost mají
S rychlým nástupem jara nestíhám, musím rádobyrychle vyčistit zahradu
Jezero po zimě: ani jedna mrtvá ryba (si myslím, žádnou jsem nenašla ) Přežili snad všichni pstruzi i jeseterové Jinak : to výření kalu při každém prudším pohybu pstruha mně štve. Jestli na to nepomůžou nějaké ty,,pytlíčky" co to mají deklarováno, tak v tom za chvíli ty ryby nenajdem
Momentálně máme invazi žab Vloni jich bylo dost, ale letos je určitě víc. A to jsem se bála, že už nepřijdou po tom, co většina pulců někam zmizela - no, pstruzi jsou v podezření... a během léta jsem našla asi tři mrtvé ropuchy V tom nevím, kdo má prsty, protože psi a kočky si jich teď ani nevšimnou a to jich jsou všude kolem desítky. Člověk se bojí šlápnout, protože jsou v trávníkách, na cestách... vyhrabávám trávník, najednou před hráběma koulím žábu... A v jezeře - to je,,masakr" Je tam plno žab - jeden na jednoho (tedy na jednu) Včera po jezeře celý den plavala,,koule" - jedna ropucha...10 chtivých Manžel říkal, že to asi musí být nějaká,,miss ropucha"