Postavení na orné půdě

amidamaru - (13) - 56.14 (?)
4.11.2012 17:14

Děkuji za reakce.Stále mi však nikdonenapsal, kolik by mohlo stát(v dnešnní době)převod.Třeba těch 30arů na zahradu a zbytek 42arů, třeba na pastvinu.Ale s těma ovcema, to je zajímavý nápad.Už jsem o tom přemýšlel.

Na rovinu.Tady v Třinci se začli roztahovat Pražáci-CPI.Začali požadovat nehorázné prachy za pronájem bytů.Jsem důchodce a už je problém jejich nájem utáhnout.Proto jsem chtěl tam si postavit nějakou chatku, kde bych sezonně přežíval a na zimu bych se stáhl k synovi.Za 1.Ušetřil bych na cestě, jinak by i to vypadalo, kdybych tam byl celé léto, a za 2.Neplatil bych už tak nekřestanské nájemné zlodějům.I nějakou tu hospodárkou bych pomoh dětem.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

solutan - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (166) - 168.9 (?), 4.11.2012 12:11

Minulý rok dělali územní plán a nezahrnuli mě to do územního plánu z odůvodněním, že je to roztroušená zástavba. Nejbližší barák je vzdálený 300 metrů a vede tudy silnice, která spojuje dvě části obce. Z druhé strany je nejbližší barák 500m. Až se bude zase někdy za 5 let dělat územní plán, tak se to tam pokusím znovu zahrnout, ale nevidím to dobře.

amidamaru - (13) - 56.14 (?), 4.11.2012 17:14

Děkuji za reakce.Stále mi však nikdonenapsal, kolik by mohlo stát(v dnešnní době)převod.Třeba těch 30arů na zahradu a zbytek 42arů, třeba na pastvinu.Ale s těma ovcema, to je zajímavý nápad.Už jsem o tom přemýšlel.

Na rovinu.Tady v Třinci se začli roztahovat Pražáci-CPI.Začali požadovat nehorázné prachy za pronájem bytů.Jsem důchodce a už je problém jejich nájem utáhnout.Proto jsem chtěl tam si postavit nějakou chatku, kde bych sezonně přežíval a na zimu bych se stáhl k synovi.Za 1.Ušetřil bych na cestě, jinak by i to vypadalo, kdybych tam byl celé léto, a za 2.Neplatil bych už tak nekřestanské nájemné zlodějům.I nějakou tu hospodárkou bych pomoh dětem.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz