Dobrý den. Mám dokončený větší zapuštěný bazén a v současné době vybírám dodavatele na zastřešení. Po dlouhém zvažování jsem zavrhnul lamely a vybral zastřešení s komůrkovým polykarbonátem. Na trhu je několik větších známých firem, jako jsou Alukov, JFC, Albion... a poté zase několik menších jako Hobra, Al-lex PRO... Vzhledem k tomu, že se jedná už poměrně o velkou investici a ceny jsou rozdílné až o 100% prosím o poznatky ohledně kvality a zkušenosti s jednotlivými dodavateli. Co do kvality mi byla doporučena firma Alukov popř. JFC, ale ne Albion (?). Tyto firmy mají ceny +-10% stejné, ale právě Albion má nyní 50% slevu (běžně má 33%). To mi již přijde trochu jako krach firmy, ale také to může být konkurenční tah s výmluvou na krizi... 50% je už ale opravdu na ceně znát. Menší firmy jsou levnější, ale je otázka, zda jsou jejich výrobky až o tolik horší, jako finanční rozdíly. Přečetl jsem zde co se dalo, ale spíše to byly jen negativní zkušenosti s reklamacemi bazénů. Budu rád za každou zkušenost. Díky Pavel