Zastřešení bazénu
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 61.118 (?), 8.11.2009 23:51, zobrazeno: 51550x
Dobrý den. Mám dokončený větší zapuštěný bazén a v současné době vybírám dodavatele na zastřešení. Po dlouhém zvažování jsem zavrhnul lamely a vybral zastřešení s komůrkovým polykarbonátem. Na trhu je několik větších známých firem, jako jsou Alukov, JFC, Albion... a poté zase několik menších jako Hobra, Al-lex PRO... Vzhledem k tomu, že se jedná už poměrně o velkou investici a ceny jsou rozdílné až o 100% prosím o poznatky ohledně kvality a zkušenosti s jednotlivými dodavateli. Co do kvality mi byla doporučena firma Alukov popř. JFC, ale ne Albion (?). Tyto firmy mají ceny +-10% stejné, ale právě Albion má nyní 50% slevu (běžně má 33%). To mi již přijde trochu jako krach firmy, ale také to může být konkurenční tah s výmluvou na krizi... 50% je už ale opravdu na ceně znát. Menší firmy jsou levnější, ale je otázka, zda jsou jejich výrobky až o tolik horší, jako finanční rozdíly. Přečetl jsem zde co se dalo, ale spíše to byly jen negativní zkušenosti s reklamacemi bazénů. Budu rád za každou zkušenost. Díky Pavel
|
|
|
|
|
|
|
host - 94.5 (?), 13.11.2009 8:55
Zastřešení jsem řešil letos na jaře a nakonec jsem zvoli také na doporučení Alukov. Možná mají trochu vyšší cenu, ale neulamují se držadla a rukojeti, segmenty se excelentně a lehce pohybují, mají vše z hliníku a nebo z nerezu, montéři odvedli profi montáž atd. Je to jako s každým levným zbožím - tričko se rozpadne, jídlo nemá chuť, po levném víně Vás bolí hlava atd. V něčem to být musí, nebo jste tak bohatý, že si můžete dovolit kupovat zastřešení každý rok?
Tonda K.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 61.118 (?), 13.11.2009 18:05
Tondo díky za info, vypadá to, že to bude nakonec i u mě Alukov. Ze všech stran slyším jen kladné reference. Pavel
|
|
|
|
|
|
|
host - 162.210 (?), 21.11.2009 19:18
A co zakoupit stavebnici zastřešení od Montplastu kde se ušetří až 30% z ceny.
|
|
|
|
|
|
|
host - 28.129 (?), 24.11.2009 22:51
zastřešení alukov není špatné ale ta vyšší cena není za kvalitu ale za to že platíte provize armádě obchodních zastoupení, albion je levný na první pohled, když mi k velice výhodné nabídce připočítali dopravu, dveře atd. tak jsem hezky čuměl, nakonec jsem nakoupil u malého výrobce a jsem velice spokojený.
|
|
|
|
|
|
|
host - 142.221 (?), 28.11.2009 11:43
Uvažoval jsem o zastřešení ze samonosného profilovaného sklolaminátu.Na múj bazén 3*4m by to stálo asi 8000kč.Ale nevím si rady s pojezdy, nemáte někdo něco hotového?Díky P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 61.118 (?), 2.1.2010 16:38
Tak závěrem... Zastřešení od Alukovu již stojí na místě a jsem rád, že jsem nakonec tuto firmu zvolil. Stihli to dle dohody namontovat těsně před svátkama, k mé plné spokojenosti. Zastřešení je velmi kvalitně provedené a teď už jen čas potvrdí správnost volby. A proč jsem zvolil Alukov i přes, o něco vyšší cenu? Solidní jednání na úrovni, kvalita, rychlost a téměř žádné negativní reference. Velkou měrou přispělo i toto fórum za což děkuji. Jinak JFC již nestíhali do konce roku, tak jsem se dál ohledně kvality nepídil. Nabídka od Albionu také přišla, ale... z jejich 50% slevy se nakonec stala po všech součtech sleva ani ne 10% (v základní ceně totiž neměli téměř nic) a ještě byla v nabídce početní chyba cca + 30000Kč samožřejmě v můj neprospěch. Tak to jsem se pobavil. Ještě že jsem si s tím dal práci to rozpočítat. Na můj telefonický dotaz co to má znamenat, mi bylo řečeno že se to občas stane při přepisování nabídek... Omluva žádná. Tím bylo rozhodnuto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 72.36 (?), 15.1.2017 10:58
v cem spocivaji vyhody zastreseneho bazenu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|