Tak vidím, že to je na dobré cestě. Dnes je bazén 17 den napuštěn. Voda má 25 °C, takže to není zas tak hrozný. Voda je stále v pohodě, je čistá a průhledná. Vždy sesbírám nečistoty z hladiny, proběhnu se dokola a vysaju nečistoty. Za tu dobu jsem dal do něho 0,75 litru sava. Uvidíme jak dál, uvažuji o koupi tabel 5v1. jak se zde doporučuje.
jo pokračuji, ale včera jsem nestačil napsat. Tak voda už je v bazénu 24 den. Jak se dva dny nekoupalo, tak po odkrytí plachty, byla voda čistoučká až na dno. ale veškerý jemný kal sedl na dno. Vysát by se to hadici nedalo. ROzmýchal jsem to a dal šokovou dávku sava. Hned byla potom voda čistčí. Uvidíme, jestli se voda zlepší nebo to budu muset vylít a napustit novou. Ale i kdyby, tak tolik dní je úspech.
Dne voda 26 den. Oddělal jsem plachtu a voda je křišťálově čistá, ale na dně je usazený jemný kal. Jsou to nečistoty, ne sliž. Budu muset koupit ten vysavač, abych to dno vysál. Zatočit vodu nelze, protože ten jemný kal se rozmýchá a zakalí vodu. takže koupím vysavač a ten jemný kal ze dna vysaju a jedu dál.!!!
TO ještě nevím, musím něco vymyslet. Našel jsem starou koncovku od vysavače, tak na to nasadím hadicí, natáhnu a samospádem zkusím, jak to bude vysávat.