Paní bych poradil asi to samé co už všichni, asi tolik, naučit děti aby na včelky nesahali a když sáhnou tak příště už určitě ne a to žihadlo které dostanou jako poučení, spíš jak ublíží prospěje, hlavně neplácat rukama kolem sebe když včelka na člověka sedne, vím je to pro někoho těžké si nechat beze strachu včelku sednout ale pokud ji nechám tak brzo zjistí že si na mě nic nevezme a sama odletí, když ale budu plácat rukama kolem sebe tak si myslí že ji chci plácnout a samozřejmě bodne a nejenom včela ale i vosy a podobný hmyz, nemyslím tímto ovády a komáry, ty je plácnout třeba, tak mě to vysvětlil tata dyž sem byl eště malé děcko a pak taky náš soused byl, (teď jeho syn) včelař a měli vedle plotu včelín s asi deseti včelstvy, teď už je přestěhoval o pár domů vedle tak už se počet včel na naši zahradě snížil no a k tomu "hotelu" ten se mě moc líbí to musim taky udělat, jelikož včely medonosné nepěstuji, není nato čas ani to s nimi neumím tak tím hotelem na zahradě si vlastně vyřeším situaci opylovačů, jak už tu psal pan Wendy tak máme taky ve vepřovicové zdi samou dirku, a nejen ve zdi ale ve všech dirkách co se kde najdou je nacpaná hlína, (zavíčkované chodbičky s vajičkem) i v železných strojích, upadne šroubek a hned je tam hlína, baterie na traktoru mívala odplynovací dírky taky zadeklované hliněnou čepičkou, ty sem bohužel musel vydloubat aby baterka při provozu nebouchla, vždycky se vysypalo pylu až mi to přišlo líto ta jejich práce, no u té baterie jsem už udělal opatření, ohnul kus drátku vsunul do dirky a udělal takovou mříž aby si tam nedělali obývák, jinak ať si dělají co chtějí a kde chtějí a vubec celou přírodu mám rád takže mě nevadí ani pavouci v domě, ty akorád stěhuju ven když mě tu visí ze stropu a houpe se mě na tom svém lanku před obrazovkou, přidám fotku vděčného čmeláčka jak sem ho vytáhl ze sudu s vodou kde se chudáček chtěl napít, vytahuju je holou rukou, i včelky a nikdy mě žádná nebodla, no nic jdu něco dělat, přeji všem dobrým lidem pěkný den, týden, měsíc a vubec. Břeťa