Výroba domácího sýra



host - 250.122 (?)
22.11.2018 12:30

cheeky objem nadoby 2 litry. To bysme se ufermentovali. Bereme pokazde 15 litru mlika a delame po staru rucne syr i jogurty.

Jogurty "fermentujeme" v troube na 40°C.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

            
host - 168.198 (?), 19.11.2018 10:46

A máte někdo zkušenost s fermentorem kuvings? Docela mě zaujal a líbí se mi, že zvládá nejen sýr.

               
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.238 (?), 22.11.2018 9:34

Je to něco jiného než předražený jogurtovač?

                  
host - 250.122 (?), 22.11.2018 12:30

cheeky objem nadoby 2 litry. To bysme se ufermentovali. Bereme pokazde 15 litru mlika a delame po staru rucne syr i jogurty.

Jogurty "fermentujeme" v troube na 40°C.

      
host - 93.218 (?), 19.9.2012 13:14

Díky za recept. Ze čtyř litrů mléka jsem měl 850 gramů sýra. Teď budu zkoušet laborovat s ochucením, protože i když jsem tam dal soli dost, není to ani poznat.

         
host - 168.46 (?), 26.9.2016 16:14

a máte doma někdo fermentor? právě nad ním uvažuju, že by usnadnil práci. Našla jsem teď moc pěkný fermentor kuvings. Má někdo?

            
host - 250.122 (?), 21.9.2017 9:43

Pro inspiraci, 30 litru neodstredeneho kravskeho mleka padlo na 6 kg syra. Vsimnete si ty luxusni zluty barvicky. Ono totiz poctive mliko neni bile, poctive mliko do kafe znamena mastny voka jak v polivce. Kam se na tento domaci syr hrabe jakykoliv uzeny, to muzu garantovat


zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika