Zahradnictví Tomáš Petro

host - 142.1 (?)
16.4.2011 23:10

Mám jich na zahradě 5 druhů, všechny od zahradnictví Petro, a každý rok se probudí a normálně obrazí. Na zimu je jenom zasypu kůrou, vyrazí znovu ze země, i když známému obráží i na větvičkách, ale on je zimuje trochu víc pečlivě :-)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 249.198 (?), 20.3.2011 21:31, zobrazeno: 21247x

Dobrý den,

máte někdo prosím zkušenosti s tímto zahradnictvím?

Děkuji Marta

host - 135.2 (?), 20.3.2011 22:23

Měla jsem od nich rostlinky před dvěma roky - takový průměr. Ani špatné, ani extra. Rostou všechny kromě jedné mrazuvzdorné fuchsie, která loni nepřežila zimu (ale řekla bych, že spíš mou vinou).           Lída

host - 103.29 (?), 21.3.2011 11:14

Předloni jsem objednala spoustu fuchsií a pár trvalek.Trvalky přišly mizerné a několik jich nepřežilo.Fuchsie se zdály ok, ale po týdnu polivina začala z neznámých důvodů opadat a hynout.Pokusila jsem je zachránit, ale zjistila jsem, že mnohé nejsou řádně zakořeněné a pravděpodobně i napadené nějakou chorobou.Fuchsie pěstuji již řadu let a ještě se mi toto nikdy nestalo, i když občas taky některá nepřezimuje.Na můj dotaz a reklamaci mi bylo sděleno, že ostatní zákazníci si neztěžují a chyba byla určitě na mé straně.Já už u této firmy rostlinky objednávat nebudu, i když katalog je velmi lákavý.Bláža

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6651) - 147.108 (?), 21.3.2011 12:27

Dostal jsem pár rostlin předloni, perfektně zabalené, slabší vzrůst. Vše ale rostlo dobře. Mrazuvzdorná fuchsie je nesmysl.

host - 135.2 (?), 21.3.2011 12:33

Mrazuvzdorné fuchsie existují, např. Fuchsia magellanica....        Lída

host - 212.194 (?), 21.3.2011 20:03

Loni jsem měla od nich objednaných několik fuchsií, begonie a tři oleandry, a přišlo všechno pěkně zabalené v pořádku. Překvapilo mě, že když rostlinky nebyly moc vzrostlé (také cena tomu odpovídá) - třeba begonie jsem čekala větší - tak se všechno ujalo a letos už jsou z toho pěkně vzrostlé keříky a velké hlízy. Někdo si tady stěžoval, že měl spletené odrůdy fuchsií, ale moje přišly přesně ty, co jsem chtěla. Takže já doporučuji :-)

Jana

Svarc - (49) - 49.235 (?), 28.3.2011 22:46

I když mají super barevný katalog tak je pro mě lepší si tam zajet a ty rostlinky vyjdou levněji a myslím že mají otevřeno každý den.Udělat si klidně rodinný výlet.Stojí to tam zato to vidět.Míra

fuhsie
fuhsie

host - 142.1 (?), 16.4.2011 23:10

Mám jich na zahradě 5 druhů, všechny od zahradnictví Petro, a každý rok se probudí a normálně obrazí. Na zimu je jenom zasypu kůrou, vyrazí znovu ze země, i když známému obráží i na větvičkách, ale on je zimuje trochu víc pečlivě :-)

janapeterova74 - (13) - 10.37 (?), 20.4.2011 22:03

Já mám s tímto zásilkovým obchodem velmi dobrou zkušenost, naopak mě překvapilo jak velké a silné fuchsie mi přišli(obědnávala jsem stromečkové) s převslími nebo keříčkovími zkušenost nemám a všechny cibulky byli taky v pořádku a už mi kvetou na zahrádce. Obědnávka byla podzimní a všechny fuchsie mi do jara přežili.

host - 196.253 (?), 9.5.2011 23:46

v zahradnictvi jsem byla osobne nekolikrat a to bydlim v jiznich cechach i jsem objednavala a nemuzu si stezovat jezdili jsme tam na podzim na vystavu fuchsiji a vzdy jsem si domu vezla nekolik rostlin ale byly pomerne male a nektere neprezily tak letos jsem jela na jare a vse krasne roste do zimy budou velke a snaz prezimuji mam jich asi ctyricet musim pripravit misto na zimu je to moje uchylka, ale stejne nezvladnu mit celou sbirku ale chvalim zahradnictvi a doporucuji s pozdravem           radka

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz