Venkovní ibišek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 49.39 (?), 25.8.2009 15:25
Pokud u Vás nejsou extrémní mrazy a holomrazy, pak sice často namrzne, ale málokdy vymrzne celá rostlina. Přikrytím ovšem snad nic nezkazíte.
Když namrzne, obvykle ze staršího dřeva obrazí; je však třeba mít trpělivost - raší pozdě.
Josef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 211.143 (?), 20.4.2010 10:51
Dobrý den, mám stejný problém, nevim jestli mi ibisek zmrznul, nebo uschnul, nebo jestli mam jeste cekat, jestli obrazi?Poradite nekdo, dekuji
|
|
|
|
|
|
|
host - 49.39 (?), 20.4.2010 11:41
Čekejte. Ibišky raší opravdu velmi pozdě a nyní se teprve budou probouzet. Doporučuji ještě alespoň měsíc počkat a dát jim šanci vyrašit třeba i hodně opožděně.
Josef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 88.74 (?), 12.9.2009 22:37
Dobrý den, pořídila jsem si dva venkovní ibišky. Kdesi jsem četla, že ideální je zasadit je ven v předjaří. Nebude problém, zasadit je koncem září? Nebo je lepší nechat je zimovat v chladné místnosi a sázet ven až na jaře? Děkuji za tipy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 211.43 (?), 27.9.2010 11:18
U nás je to taky tak. Docela ráda bych věděla, jestli by šlo je nějak přirychlit, poněvadž u nás začínají rašit hodně dlouho a potom pozdě kvetou. Bílý ibišek jsem vloni přesadila, že jsem si myslela, že nekvete, protože má málo slunce, ale on stejně letos nevykvetl i když měl asi čtyři poupata a začíná již žloutnout. Fialový je pěkný, ale květů si moc neužijeme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|