Řezat či neřezat?

host - 91.196 (?)
25.4.2022 13:59

PP. 9.142:  Jste i 189...cool? Ono je to vlastně jednocheeky. Takže místo odpovědi-svého vlastního názoru, kličkováníblush. A kde jste přišel na to, že tady vystupuju za experta? Prezentuju vlastní názory a prožitky-tedy zkušenosti. Sám se pokládám za nadšeného amatéraenlightened. Pokud je pod 189... někdo jiný, stále se nevyjádřil-možná nemá vlastní názory. SPCH

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6649) - 9.142 (?), 25.4.2022 10:22

Nejsme u soudu. Vy tady, básníku, vystupujete za experta. A jako takový byste měl vědět, že na zahradě se toho PŘESNĚ moc dělat nedá. Zastřihnete stromek zcela PŘESNĚ a on si zcela nepřesně vyrazí výhony úplně jinak.

host - 91.196 (?), 25.4.2022 13:59

PP. 9.142:  Jste i 189...cool? Ono je to vlastně jednocheeky. Takže místo odpovědi-svého vlastního názoru, kličkováníblush. A kde jste přišel na to, že tady vystupuju za experta? Prezentuju vlastní názory a prožitky-tedy zkušenosti. Sám se pokládám za nadšeného amatéraenlightened. Pokud je pod 189... někdo jiný, stále se nevyjádřil-možná nemá vlastní názory. SPCH

host - 189.109 (?), 25.4.2022 11:42

Třešeň kosterní větve nasazuje zcela přirozeně v patrech. Jediné, co je dobré, tak odstranit výhony směřující dovnitř koruny, a v prvních letech případně zakrátit terminál tak, aby další patro vzniklo v rozumné vzdálenosti od předchozího.

ITBrno - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (89) - 198.91 (?), 25.4.2022 19:45

Tak pánové nedoufal jsem, že když tu napíšu svůj názor na střih třešně, že se tu rozhoří tato debata. Za svým názorem stojím, třešeň bych střihnul i tak. A souhlásím i s názorem pana SPCH. Osobně mám na zahradě několik mladých třešní a stříhám je každý rok, jako každý stromek. Jsem sice laik, ale čerpám z vlastních zkušeností co jsem si samozřejmě kdysi taky načetl, ale dokud si to člověk nezkusí prostříhat sám, tak neví jak mu stromeček odpoví. Jak jsem psal, každý je zahradníkem svých stromků a to že se tu neshodneme, je už na majiteli stromu co s tím si udělá. Každopádně nemyslím si, že by jsme tu někomu radili schválně špatně. A jestli se někdo stydí přihlásit či podepsat to o něčem taky vypovídá. Tím bych to uzavřel.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz