Postriky ovocnych stromu

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?) 
13.4.2023 14:20

Nabíječka svítila a svítí zeleně neustále. I u nabíjení prázdné staré baterky svítila zeleně, kterou jsem už vyměnil za novou. Byla tam 6 let, takže už měla něco za sebou, ale i když byla vybitá, tak nabíječka už od začátku nabíjení svítila zeleně. Domníval jsem se, že s novou baterkou závada zmizí. 

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 232.16 (?), 13.4.2023 15:15

Že byla barerie v přístroji, vůbec nic neznamená. Ni-MH, mají vydržet minimálně 500cyklů. Smůlu máme vtom, že neexistuje firma, která by byla schopna zjistit kapacitu těchto baterií a navíc se téměř nikde nepíše o příčném proudu, kterým se snižuje kapacita batreie. To že plně nabitá baterie, údajně vydrží několik let je velmi lichá informace. Já používám, jen malé baterie AA a AAA. Začínám uvažovat o ukončení jejich používání. Jednak jsem nedosáhl deklarovaných počtů nabíjecích cyklů a navíc v přístrojích konstruovaných na voltáž 1,5V na článek, způsobují nemalé potíže.Používám černé baterie Panasonic, a problém už je v signalizaci procesu nabíjení. Návod existuje jen ve formě ke stažení za poplatek. Moje nabíječka začala mrkat zeleně a prakticky se do baterí nic neukládá, protože přístroj poháněný těmito bateriemi nefunguje. Nedoplní ani jiné nové batrie! Osobně bych opravdu nechtěl postřikovač honěný bateriemi a ani malou řetězovou pilu na vyvětvování. Tento příspěvek považujte jen jako rozšiřující, co se týče baterií a nereagujte na něj.

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 15.4.2023 14:34

Osobně bych opravdu nechtěl postřikovač honěný bateriemi a ani malou řetězovou pilu na vyvětvování.

Na to, že nás čeká doba, kdy na baterky budou jezdit skoro všechna auta, to neni zrovna povzbudivé. Uznávám, že nosit na zádech postřikovač zatížený baterkou není pohodlné, ovšem práce odvedly oba postřkovače víc než dost. Při roubování jsem například spokojen i s baterkovou ruční pilkou Bosch, která má tenký rětěz a při řezání netřepí tolik větve.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz