Mne sa nezdá že by to bol fotošopový fejk, sú tam aj defektné plody a listy, podľa mňa je to reálne. Pridávam fotku Aprimiry z mojej záhrady - v tých zhlukoch plodov veľa listov nebýva. (Na druhej strane je otázne, či takto "preplodený" konár je vhodnou reklamou pre danú odrodu). Podľa mňa je tá fotka pravá. IH. P.S.: V tom príspevku p.Fialu ide ale najmä o tú odolnosť voči šárke, ak sa potvrdí tak chlapci z Čačaku palec hore.
Zlatka táto žltá slivka z výsk.ústavu v čačaku ma zaujala, preto lebo je veľmi odolná voči šárke, ostatné žlté slivečky napr.belice na šárku padajú ako muchy.
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.149 (?),21.1.2017 20:15
Mne sa nezdá že by to bol fotošopový fejk, sú tam aj defektné plody a listy, podľa mňa je to reálne. Pridávam fotku Aprimiry z mojej záhrady - v tých zhlukoch plodov veľa listov nebýva. (Na druhej strane je otázne, či takto "preplodený" konár je vhodnou reklamou pre danú odrodu). Podľa mňa je tá fotka pravá. IH. P.S.: V tom príspevku p.Fialu ide ale najmä o tú odolnosť voči šárke, ak sa potvrdí tak chlapci z Čačaku palec hore.
To foto je originál ako už spomenul pán Hlavatý zaujala ma nielen krása, rodivost ale hlavne odolnosť voci šárke a tá je výborná všetko najdete na tejto stránke šlach.stanice v čačaku tam je aj pod názvom žluva.