Těchobuzická
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?) 31.8.2012 12:18
Minulý týden jsem na Slovensku viděl reklamní nápis kde stálo: Obdivuhodné, automobilka XY vyhrála opět cenu za nejlepší auto roku.Já bych si z toho vypůjčil první slovo a napsal bych: Obdivuhodné, Těchobuzická se zlepšuje v chuti snad každým rokem. A opravdu, letos v chuti předčí i Gabrovskou, u které se letos dostavuje její chuťový standart až u měkčích plodů. Pravda, musíme brát na paměť to, co o Těchobuzické před nedávnem napsal pan Milan. Při nižší plodnosti se mně však zatím jeví, jako chuťově prvotřídní. Ještě bych dodal, že i když jsou plody stále tvrdší, jejich chuť je podle mě, výrazně
aromatická, výborná.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 20.8.2012 17:36
Otázka, Míťo, je jestli máš čeho litovat. Já tady stále zkouším nějaké Domácí švestky, ale s tím, co jsem kde v životě chutnal, to má zatím jen málo společného. Ještě, že si spravím chuť tou Hanitou. Na zralé plody Těchobuzické jsem zvědavý, je to stále ještě málo otestovaná odrůda, alespoň pro mě. Pan Mikeš má pravdu v tom, že Domácí švestka roste více vzpřímeně.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 31.8.2012 12:18
Minulý týden jsem na Slovensku viděl reklamní nápis kde stálo: Obdivuhodné, automobilka XY vyhrála opět cenu za nejlepší auto roku.Já bych si z toho vypůjčil první slovo a napsal bych: Obdivuhodné, Těchobuzická se zlepšuje v chuti snad každým rokem. A opravdu, letos v chuti předčí i Gabrovskou, u které se letos dostavuje její chuťový standart až u měkčích plodů. Pravda, musíme brát na paměť to, co o Těchobuzické před nedávnem napsal pan Milan. Při nižší plodnosti se mně však zatím jeví, jako chuťově prvotřídní. Ještě bych dodal, že i když jsou plody stále tvrdší, jejich chuť je podle mě, výrazně
aromatická, výborná.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|