Jiná podnož než myrobalán
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?) 24.3.2015 15:31
V nedalekém novějším zahradnictví, o jehož existenci ví mimo jiné i pan Václav a pan PP mě vítají slovy: "vám, pane, raději nic nabízet nebudeme, protože jste s naším sortimentem stromků stejně stále nespokojen".Tak se tomu vespolek zasmějeme a napřesrok je dále všechno při starém.Ale teď vážně. Říkám to proto, že jsem si náhodou všiml, že mají všechny meruňky na podnoži ZR. Takže se tato podnož začíná postupně rozšiřovat. Myslím, že v tomto vlákně meruňky na této podnoži sháněl pan kema. Sortiment meruněk je v tomto zahradnictví standartní. Žádné "italky", ani "frantíky" nečekejte. Na tož Farbaly, Robady, Goldstrike, Puget Gold, Somo, Rané z Morden, nebo veselské marhuľe.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 24.3.2015 15:31
V nedalekém novějším zahradnictví, o jehož existenci ví mimo jiné i pan Václav a pan PP mě vítají slovy: "vám, pane, raději nic nabízet nebudeme, protože jste s naším sortimentem stromků stejně stále nespokojen".Tak se tomu vespolek zasmějeme a napřesrok je dále všechno při starém.Ale teď vážně. Říkám to proto, že jsem si náhodou všiml, že mají všechny meruňky na podnoži ZR. Takže se tato podnož začíná postupně rozšiřovat. Myslím, že v tomto vlákně meruňky na této podnoži sháněl pan kema. Sortiment meruněk je v tomto zahradnictví standartní. Žádné "italky", ani "frantíky" nečekejte. Na tož Farbaly, Robady, Goldstrike, Puget Gold, Somo, Rané z Morden, nebo veselské marhuľe.
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.28 (?), 24.3.2015 15:51
a Hargrand nebo Harcot na ZR nebo St.Julienu tam mají? Chtěl bych koupit některou z těchto odrůd na zmíněných podnožích, což je docela problém.
Jelen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář (10317) - 70.240 (?), 25.3.2015 14:07
Pro pana Jelena sortiment meruněk v Azgardenu:
Bergeron (ZR) 1ks., Hargrand (ZR) 1ks., Harogem (ZR), Harlayne (ZR), Goldrich (ZR), Maďarská (ZR), Pincot (St.Julien), Harcot (ZR), Radka (ZR), Karola (ZR), Leskora (ZR), Hargrand 3ks. (kontejner St.Julien). Prostokořené meruňky 1 ks. - 200 kč. Kontejnerované budou samozřejmě dražší. Tam, kde není uveden počet kusů, mají stromků více.
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.113 (?), 25.1.2023 21:52
Aké máte skúsenosti so slivkami na podpníku Wavit? Odolávajú lepšie suchu ako na podpníku St. Julien?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|